Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
KO KAZE DA NEMA , POSTOJI TURSKA AMBASADA U BEOGRADU\' A U BOSNI SU PREKRSTENI SRBI STO ZNACI DA U SRBIJI POSTOJI SRPSKA AMBASADA
Toliko Bosanaca u Beogradu a nigde ambasadora!?
@mini cooper srbija je napala bih, ne želi isporučiti mladića, ne priznaje hašku presudu za pomaganje u genocidu, ne priznaje učešće u ratu, hapsi bosanske državljane bez potjernice, suda i naloga, i dalje rovari za poodjelu bih, njeni visoki zvaničnici tvrde da je bih protektorat a ne država, šta treba dalje? ne treba uopšte slati ambasadora.
Uopšte ne treba da nas čudi činjenica da Bosna i Hercegovina nema ambasadora u Beogradu. Nakon imenovanja Boriše Arnauta i neprihvatanja istog od srbijanske strane vlasti u BiH su jednostavno iz protesta (ali najvise na svoju stetu) odlucile ignorisati imenovanje novog ambasadora. Boriša Arnaut je, prema pisanju Večernjeg lista, upisao desetke mudžahedina i arapa u državljanstvo BiH. Arnaut je najviše spornih državljanstava izdao tijekom 1994. godine, a po njegovu odobrenju više turskih državljana, poput Koylu Nejdeta, Mehmeta Kokeza ili Sirijaca poput Rashida al Suadiri, upisano je u državljanstvo BiH. Arnaut je očito dobio amnestiju za upis arapa i mudžahedina u BiH zajedno s desecima drugih ratnih dužnosnika.
@... a ti si najobicniji kreten sto ni m.u.d.a. nema da ostavi svoj nick
G,dine Insko, ostanite u BG i budite ambasador, pozovi i tihica k sebi tamo daleko i nemojte se vracati!
Jeremić: \'BiH nije država, već protektorat\' Je li ovo dobro, Valentine?
Evo ja se prijavljujem da budem ambasador u BGD.
Vlasi nas SPIJUNARAJU!!!!!
Ljubi ga cica Draza ovako pametnog.