Komentari (37)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
SRBI SU POUBBIJALI 250 000 BOSNJAKCIH CIVILA; PROTJERALI 2 000 000 I SAD HOCE POPIS STANOVNISTVA??? DA SE NAGRADI SVE STO SU POCINILI? NIKADA SVE DOK NASA DRZAVA NEMA JEDNOG PREDSJEDNIKA I SVOJ USTAV OD1992-E GODINE! STO PODRAZUMIJEVA DA SE SVI PROTJERANI VRATE NA SVOJA OGNJISTA I ONI KOJI SU PO SCIJELOM SVIJETU UPISU U POPIS! VEC TRAZITI PRAVDU I ODSTETU! VRIJEME JE DA SE GENOCIDNA TVOREVINA TUZI NA CEMU JE NASTALA A I NAZI SRBIJA FASISTICKO ZLOCINACKO S.A.N.U DRUSTVO KRVOLOCNIH UBBICA!
prošlo vrijeme gljiva pa i baba da kaže nešto normalno
JAO GLUPANA !!!!!!!
STA VELI MEKI TORABI? NOVI IDEOLOG I VODJA POTOMAKA OTPALIH OD OKOLNIH NARODA VERNIKA NEKIH ARAPSKIH KAMENJA. JEL ISAO KOMSIC KOD TORABIJA DA MU SALIVA STRAVU?
Majkić Dušanka, imaš li ti ogledalo kući ocati.??? Sada mi se djete prepalo kada te viđe na slici, vriska ga stoji.!! Jeli to kaže tata mjesečar?? Nije reko sine... ovo se neko pokakio...
Pogledaj zadnji popis. Odbij 100000 zrtava,pravilno ih rapsoredi.Odbij jos desetaka hiljada sto su umrli prirodnom smrcu.Protjerane nakon etnickog ciscenja odbij ali se ne nadaj da oni nece biti u novom popisu.Racunaj 60 tak % tih ce se popisati,uglavnom oni koji vole BiH. I na kraju skontaj koji se narod najvise \"razmnozava\",a koji polako nestaje. Onatalitetu pricamo.
Najzgodnija političarka u BiH Rado bih je upoznao
Ljudi možete li je zamislit kakva je ujutro kad tek ustane,mislim bez šminke i dotjerivanja!Ko bi imao hrabrosti pogledati je?!
Jaa mislio napisat kako je ružna,al vidim da sam zakasnio!
SNSD i Majkićeva su skontrali kako nepismene novinare mogu uspješno iskoristiti za izvrtanje istine... vozdra (sa-x) pošto se niko nije potpisao (a možda i ne zna)
nepismeni novinari bombaši.... bombastičan naslov, a ispod ništa a zna li neko zašto \"Nije dobro da RS provodi popis stanovništva\"
odavnoi nevidjeh zenu sa vecim grkljanom da ovo nije Mladic plasticnom operacijom preobratio sebe
sinko ti si na drogama
\"Hrvoje ??\" \"Al da vas je manje istina je. Stas? \" Ništa. Sačekat popis ako budete smjeli, pa će se vidjeti koga je koliko. Do tada, ni izbori nisu loš pokazatelj, ako ništa za trendove. :)
\"Portal Sarajevo-x.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja\"... Pa zašto ne brišete, možde hoćete ovakvim komentarima da potencijalnim čitaocima pokažete kakva vam je publika i uređivačka politika (npr.jojo: \"ja mislio da je prosla noc vjestica kad danas ova kako je gadna u pm.. gdje joj je metla da poleti do pala ...\") i slično.