Demant medija i operatera RS
0
'Nije bilo isključenja programa FTV-a'
Komentari (6)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Citiram: \"Dijana Kosojević iz \"Net-kom\" kablovskog operatera rekla je da ovaj operater ne emituje program Federalne televizije, jer je signal jako loš na mjestu gdje se nalazi bazna stanica.\" Ovo nije tacno. Ja sam korisnik Net-kom-a\" i imam program FTVa. Dijana, Dijana!!!! Sram te bilo! zasto lazes? Zar te mama nije ucila da je to ruzno? Ni inace ne gledam 60 minuta jer Bakir pljuje po svima samo da bi pljuvao. Argumenata nikad nema.
Reisa za predsjednika!!! :D
@haha, ne nego je trebao dovesti reisa da ti budes zadovoljan glupsone
Ne nije bilo cenzura, imali smo smetnje !!! hahahahaha
e, Bakire, jadove - pazi kako je istakao gostovanje AMERICKOG ambasadora da da snagu svom programu, jer kao ljudi u BiH nisu mogli cuti sta ima da kaze ambasador zemlje vladara svijeta:))))))) i sve to ne bi li animiro Amerikance da se zauzmu za njega i njegovu ratno-huskacku emisijiu. jadno, jadno...
Staljin je ponovo ziv.