Komentari (161)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
A zašto se ne bih mogli sresti? Zar to Bošnjače nije dobra ideja, pogotovo u ovim teškim vremenima. Zar je važno ko to saziva, malo druženja nikome neće nauditi. Možda se malo zbližite u korist BiH.
Bahlije su bili gori neptijatelji od vlaha
@Kobiva: Treba se sjesti i to se i radi. Ovo je ponovo neka predstava Konakovića. Na to ti pokazuje njegov način najavljivanja ovog "okupljanja". Prvo se dogovoriš, pa onda skupa objaviš okupljanje. Kad to jedna osoba u medijama objavi onda ta ima drugu pozadinu.
PRIKAŽI ODGOVORE (16)
Pa čemu odbijanje. Radi se o interesu Bošnjaka, ali jok naša to politika ne zna.. bitno je ko je zvao, a ne zbog čega. Bravo za Rs i Srbiju.
nebitna stranka
Ljigavac godine, hodzica koji spava do 12.svaki dan
SDA kujice i rumenko
ovaj pinokip stvarno ne zna misliti svojom glavom
To smo ti mi Bosnjaci.Ne daj naama (ponosa) nek padne glava. Najvažnije je nam je " 'ta će on" i sitni šićar a ne to što nam otvoreno o glavama rade...
Glupani
Htheli ste prije izbora da ga suknete Trojci i nije vam mjesto tamo,shedute sa Bakirom samo... pazite da novcanik ne nestane.
Da se zapuca ovi bi sigurno branili Bosnu.
Jedan je lažni beg sada nam sam natura lažni vođa Bosnjaka??? Pa dokle više Bakire i Emedine. Sikter i jeda i drugi!
Zbog Aprilskog paketa ova stranka je trebala biti ugašena kakvu je štetu napravila BiH.
Pa zar neko jos ove ozbiljno shvata i zar se oni nisu i organizacijski vratili pod skute Izetbegovicu jr.?
Stranka za BiH je veća SDA od SDA
E ovo su bosnjaci, kad treba pricati jedni protiv drugih onda smo prvi a kad treba skupa pricati uvijek se trazi razlog zasto ne. Jadno! I to u mjesecu Ramazanu
Brzo postali zakrpa sda stranci,gori od df a
Odjebi i ti neznam kosi idi dodiku na imanje i popi koju seronja jedan
Mislim da je kontraproduktivno da Dino saziva Bošnjake regiona dok je ministar spoljnih poslova. Poslije, ako misli da može i treba to da radi, onda neka radi ali dok je na ovoj poziciji mislim da je to jako loš potez.
zatrko se Pinokio. Da ga vidimo kako će on upravljati sa tim ljudima.