Sarajevo, pet godina poslije
0
Ni Prešerna, ni džamije
Komentari (20)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Posto je spor izmedju slovenaca i muslimana, najbolje je napraviti mijadzu u kojoj ce se sluziti lasko pivo i kranjske kobasice. Sretni i jedni i drugi!
ma pusti dzamije i parkove otovri nam dobru kafanu
Ne vidim razloga zasto se ne bi na ovome mjestu izgradila crkva!?
\"Komšinice ti meni 100 km,ja tebe dobro iskaram.....može? Tebe i tvoju bubuljičavu kćerku....a i mamu koja ima proširene vene.Sve za 100 km.Good deal.\" Allahovo dijete
Doci cu ja veceras da se iznjamke na sred ove livade. Ne interesu je me jel\' slovenacko ili muslimansko. Izgledom nije ni za cega drugoga.
koliko ovdje ima krizarskih svinja i komunistickih bikova cudo jedno! shvatite da je to vlasnistvo nas, muslimanske zajednice ,i da vi nemate s tim nista. Trebalo bi se srediti ali ne mozemo pripremiti para koliko vi rusite stoko pomenuta.
Komšinice ti meni 100 km,ja tebe dobro iskaram.....može? Tebe i tvoju bubuljičavu kćerku....a i mamu koja ima proširene vene.Sve za 100 km.Good deal.
Krkane popu si ga vlase!
sahbaz, hadzija il hakija... odluci sta si vise. nazalost, takvima kao sto si ti nebi ni dzamija na svakom cosku pomogla. sram da te bude ako se ti kao musliman predstavljas
ako je vlasnistvo IZ, sto onda malo to ne srede? sto su dopustili da se na temeljima dzamije gomila smece i da cuke seru? sto nisu ogradili, sredili i uljepsali, i cekali dok ne nadju pare za dzamiju?
Hakija = jos bolesnije islamsko govedo.
Ma napravite jos jednu dzamiju. Nek\' svako ima po jednu. @Sahbaz = bolesno islamsko govedo.
To zemljiste je vlasnistvo muslimanske zajednice i ona ima pravo da radi s tim sta hoce i kad hoce. Rusite vi crkve pa na tim mjestima pravite parkove.
Tu treba napraviti dzamiju na otvorenom, kad vec nece komunisticka djeca da obnove dzamiju koju su njihovi izdajnicki ocevi i djedovi srusili.
Komšinice yebem ti sve što imaš tebe će i crkva povratiti a sinagoga popišati a džamija će propast u zemlju ako joj se približiš.Fuj,fuj,fuj gaduro...fujjjjjjjjjjjjjjjjjj