Komentari (2)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Mi smo za to bili još tek kad se uveo PDV,sjećate se duela na TV Zlaja -Terzić ali zaista nam je žao to je sada nemoguće uraditi jer smo i mi sada u vlasti. Hajd\' nema veze , drugi put kad budemo opet opozicija.
i sad recite da je samo RS kriva za sve.. gledaj ovih \'\'naših\'\' ne daju da ljeb i mlijeko pojeftine. a svi mi glasali za njih ... ej da \'\'analiziraju efekte\'\' evo analize : porodica trosi svaki dan reci cemo 1.5 litara mlijeka to je 2.25 KM. PDV na ovo je 17% tj 23 feninga. 365 dana x 23 feninga = 83,95 KM usteda godisnje. sjedimo i plačimo.