Komentari (48)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ova seljacina vam premijer, hahaha ubite se.
kmeeee
Vlada Zeničko-dobojskog kantona i nijedan ministar iz Zenice. Nije ni Ramo čak. Lik je iz sela koje je bližu Žepču nego Zenici haha.
Al zato je premijer iz Zenice
Blago se Fuadu Kasumoviciu sad ce mu sve biti lakse
Mirza Musija - ok lik, ali da je preporodio JU KSC Kakanj nije tacno. To je uradio iskljicivo Nermin Mandra kao nacelnik koji je prvo instalirao Aldina Sljivu, pa poslije Musiju. Stavise, vise je Sljivo uradio nego Musija. Nejse. Emir Vraco ministar MUP-a? Pa taj je predavao kao nastavnik u kakanjskoj gimnaziji. I SDA tanka s kadrom izgleda.
Jel to onaj lik sto mu je zena pravnica, advokat...upetljani preko Krivaje u prodaju Sutorine??
Jao iznenadjenja! Lik se podmetnuo bookiru pod guzicu da bi dobio ovo. Buahaha
Doktor prava koji se proslavio objašnjenjem za odbijanje kandidaturu Mehmedovića za predsjednika SDA.Kako se brzo naplatilo. Aferim Nezire,samo tako ravno do dna,ne iznevjeri svog predsjednika.Čovjek koji se ruga svom doktoratu.
Hoće li iko iz Sarajeva biti ministar u Vladi ZEDO Kantona, kao što nam trojka predlaže Bojana Bošnjaka kandidat Naše stranke za ministra komunalne privrede u KS, kao da mi u Sarajevu nemamo obrazovanih i pametnih.. E moj Bošnjo... U pamet..
A sda slijedi zavlacenje ruke u dzepove gradjana. Sta cemo FAMILIJI nikada dosta.
Kur*oglavi se vratio! Šteta!
Ovaj direktor deponije Moscanica sad i ministar prometa, lik ce imati 2 posla, na jedan mora kasniti svakodnevno, osim ako mu ne nadju zamjenu sto bi bilo SF.
👴
Samo nek su Trojanci izdajice izbacene, svaka cast ZDK, idemo naprijed.
Sa SDA "naprijed"? 🤣🤣🤣
poslusnost Ridjobradom se dobro nagradjuje.Ide nova smjena vlade kad stari papci kupe par novih papaka,ali Fudu u papanluku niko ne moze nadmasiti.
HEBASE TE NIKSICU MANGUPI IZ VLASTITIH REDOVA... 😂😂
fuuuuuj! oličenje korupcije i nepotizma mandatar nove vlade! fuuuuuj