Komentari (13)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Cuj, Neza visni odbor, koga oni farbaju. Udruzenje kriminalaca. Fol rade i za posao koji obavljaju tokom radnog vremena dobijaju masne honorare. Treba im odbiti od plate zato sto nerade. Stoka fasisticka.
Nezavisni odbor nema mandat da procjenjuje bilo koju vrstu političke ili materijalne štete nastale ili nenastale protestima po BiH, oni jedino mogu da se očituju o odgovornosti policijskih rukovodilaca koje su oni i "postavili". I nikakve tu štete nije bilo, čak naprotiv, čitav region i Evropa su se ionako čudili inertnošću i uspavanošču BH građana.
Biti član "NEZAVISNOG ODBORA" znači mjesečno pored plaće u instituciji dobijati dodatnih 700-1000 KM zavisno od pozicije u odboru.. U praksi nezavisni odbor samo aminuje volju političara koga će od kandidata za direktora neke od policiijske agencije predložiti za imenovanje. Često puta vrlo iskusne i dokazeno sposobne kandidate boduju da ne pređu ni bodovni prag a prednost daju totalnim anonimusima tj. onima koje su političari dogovorili. Neka se javnost samo malo prisjeti skandala oko bodovanja npr. Zlatka Miletića ali i drugih.....
www.life4hack2.blogger.ba Ako je neko zainteresiran da zna malo vise o racunarima :D Hvala :D
BS, Policija je fantastično uradila posao bez ijednog povrijeđenog, nije mi jasno od koga ovaj Odbor ne zavisi, možda su trebali vodenim topovima među one bebe. Žiko Nezavisni, da je policija izašla onda, do danas bi bili redovni na CNN, Aljazeeri, BBC, etc.Jesul to kao pripreme za 30.juni?
Zašto se jasno ne kaže da su parlamentarne stranke nanijele ogromnu i nepopravljivu štetu državi i građanima BiH te se traži da se utvrdi pojedinačna odgovornost svakog političara i da se preduzmu sve zakonske mjere s ciljem spriječavanja ponavljanja takvih situacija, kao i da se kazne odgovorni vješanjem, zbog toga što se zemlja nalazi na poslednjem mjestu u Evropi. Postaviti ultimativni rok do kada ovo ispuniti, a u protivnom linčovati nekoliko političara za primjer budućim naraštajima kojima padne napamet da se ovako zajebavaju sa ljudima.
...policija je pod direktnom kontrolom političke mafije...
Niko od politicara nije napadnut ni povrijedjen, tako da ne vidim potrebu za specijalnom akcijom policije. Malo se osjecaju ugrozeni i digli su toliku prasinu, a sto svojim neradom nas ugrozavaju 17 godina, to je OK i za to niko ne treba da odgovara.
reci im *** im pleme