Komentari (4)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
dajte vec jednom tog alkoholicara radzu strpajte tamo gdje mu je mjesto.....u zatvor taj pijanica je dobio penziju kada se pijan slupao sluzbenim autom sa kurvom.....
22.04.2010. u 19:15 Vlasenica Apel za pomoć Porodica Kuljančić nema ni dovoljno hljeba
Šta je taj ,,NEZAVISNI\'\' odbor???Čime se oni bave i ko ih plaća???? No oni nisu ni važni. Činjenica da je neko veoma vješto izmanipulisao masu u svoje lične interese. Ako je istina kolika primanja i kakve povlastice imaju kako se prića organizatori protesta postavlja se pitanje šta je sa ostalim narodom koji nema ni za hljeba i koji treba finansirati sve te povlaštene osobe i među bivšim borcima i u samoj vladi. Ispada da ove kategorije postaju kao neka plačena legija recimo u Francuskoj . Dobili su besplatno stanove, automobile, djeca im imaju prednost u odnosu na ,,obićnu djecu\'\' imaju ogromna primanja, prijevremene penzije, oslobođeni su mnogih poreskih obaveza, besplatna legalizacija objekata, dobiveni poslovni prostori. Sram da bude i ovu državu a bogami i ovaj nezasiti narod. Fuj.
Sta cekate, centrale stranaka su vam otvorene svaki dan do 15 sati.