Komentari (114)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Dabogda ni za hljeba i za ljeka nemali
za hljeba, i to bjelog imaju
Dok god samo kunemo a ne radimo nista da to promjenimo tako ce nam biti
Bolje ovako kukat,po satorima strajkovat,pjesacit pola Bosne da bi se stiglo pred Vladu nego izac na izbore. Preporucujem vam da opet ove iste izaberete,nek vas handre jos 50 godina ;)
Ne radi se o tome ko je alternativa..Da biraci kazne neodgovornu vlast dva puta,za dvoje izbore,vidio bi sta bi bilo kad bi treci dosli i kako bi radili ;) Ali bolje je ovako,pisaj po sirotinji Hamo :)
Dabogda još trpali pa se ugušili od hljeba , kako ih nije stid njihove djece , gadovi lopovski
Da nebi bili hickice, to bi se trazilo i makar Auto slupalo
mamu li vam j*bem a mi jedva da dobijemo i 500 i sa toplim i sa prijevozom....zbog ovakvih stvari mi se gadi drzava
mamu li vam j*bem a mi jedva da dobijemo i 500 i sa toplim i sa prijevozom....zbog ovakvih stvari mi se gadi drzava
Bijeli hljeb uzeli su i Slavko Jovičić (SNSD, ukupno: 14.085,18 KM), Niko Lozančić (HDZ BiH, ukupno: 14.030,48 KM), Drago Kalabić (SNSD, ukupno: 13.525,05 KM), Zvonko Jurišić (HSP, ukupno: 13.707,00 KM), Zijad Jagodić (SDA, ukupno: 13.745,55 KM), Nermin Purić (DNZ BiH, ukupno: 12.586,77 KM), Milorad Živković (SNSD, ukupno: 14.070,91 KM), te Stjepan Krešić (HSP, ukupno: 13.785,51 KM). Samo ovi funkcioneri koštali su građane BiH 151.472,34 KM. Da me i gospodo,velike patirote ove lijepe naše države.GLASAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAJTE ZA NACIONALISTEEEEEEE,ONI ĆE NAŠU DRŽAVU DA ČUVAJUUU!AAAAAAAAAAAAAAAAAAA SVE
Neka uzimaju kada mogu dok narod stoka suti sve ce nam biti ovako , onda se cudimo kako ovo kako ono a niko kurtzem ne mrda ... Samo naprijed politicari dok ne pocrkamo !!!
_"Ovo pravo bh. funkcionerima davao je zakon koji su sami napisali i usvojili na državnom, entitetskim i kantonalnim nivoima vlasti. Zastupnički dom Parlamentarne skupštine BiH u februaru je usvojio Prijedlog izmjena i dopuna Zakona o plaćama i naknadama, kojima je ukinut takozvani "bijeli hljeb", odnosno mogućnost da godinu dana nakon isteka mandata nekadašnji funkcioneri primaju plaću u punom iznosu." Sami sebi su predlagali zakone i usvajali ih kako bi legalno ostvarili veliki kriminal i pljačku države. Nije mi jasno, ako je donesen zakon, kako su onda ovi uhljebljeni nehl***vići ostvarili naknade i uzeli hljeb ispred građana?! Čini mi se da svi oni "rade" ssamo da bi legalno krali. ONI SU KRIMINALCI! SVI!
eto glupi narode svađajte se slobodno koja je bolja stranka, dok oni uzimaju pare...
4 milje za nerad a mi radimo ko crnci za 800, yebo te ova drzava
Svi kritikuju a 99% forumaša bi isto postupilo da je u mogućnosti... Narod zaslužuje vlast koju ima.. To puno govori o nama...
naprotiv....to je itekako zarađeno....našom krvlju i znojem a onda podmuklo poklonjeno uhljebima i neradnicima.
Poštovani, ja sam mladi zaljubljenik u informatičke tehnologije iz Mostara, i nakon dugog rada sam napravio web stranicu za poređenje proizvoda ili bilo čega sto se moze porediti sa ciljem da olakša izbor krajnjem korisniku. Bio bih Vam vrlo zahvalan ako bi mogli baciti pogled, www.kajzet.net Zahvaljujem se na izdvojenom vremenu!
Nista im ne mozemo...uzimaju lopatom!
ako nam je glavna briga plata politicara, nismo ni bolje ni zasluzili.
pu mater im jebem