Komentari (46)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
30 od 560.000 nezaposlenih su nezadovoljni
Pa prosli put kad je bilo nekoliko hiljada sve vlada izgorise u svim gradovima. Sad kad je malo ljudi, opet nevalja. Prosli put su bili placenici, narkomani, teroristi.....Mamu vam hebem placenicku.....
Kako bi volio da budu opet demonstracije i da svi odu na Poljine i zapale sve redom :DD
E hajmo sad malo placenici o fahri koju......
Svi problemi ispade da su od ove godine, pa 20 godina SDA i HDZ vode BiH u crnu rupu!
Fali ti decko SDP na listi.
pardon, zaboravih 8 godina uspavano predsjednistvo!
Muratos_Corbos, Snyder...Svaka cast. Pa sad ja vidim otkuda dolaze komentari kojima je samo cilj SBB i DF: Iz drzavne uprave, iz Telekoma, Elektroprivrede, Banaka... cast nekolici izuzetaka.
ovaj durakovic je iz udruzenja izbacio postene i učene ljude,kao sto su gospodja marica glibic i gosp mirsad sarajlic,galamdzija kakav jeste sve radi pretnjama i lazima...gledala sam ga u ftv emisiji pošteno "o bankama" pa taj covjek veze zive nema sta prica,nije upucen kako se krecu novcane transakcije iz inozemstva a ne nesto malo kompliciranije...udruga svicarac rijesite se ovog covjeka,samo vas zavlaci i predstavlja negativno u javnosti svojim izjavama,galamama i odvratnim ponasanjem...stalno navlaci nove ljude na tuzbe jer ima dogovoren postotak sa odvjetnicima koji rade na slucajevima...
Aaa da se trena štrajkati za paščadi bilo bi raje ko na maju pošto je za posao evo možeš na prste izbrojati.
koji je lazov ovaj durakovic,sbb potrckalo,igra kako mu oni kazu...zato i nije smio reci da se ni hdz predstavnik nije odazvao jer su eto hdz i sbb u dobrim odnosima...malo mu je sto je izvarao pola bugojna sad i javnost vara a i ove ostale jadne svicarce...jos sa njim ona zirantica dzenana hadzimahmutovic isto zastupnica sbb...katastrofa olos do olosa
Gdje si ti zaposlena sultanija? Iskreno ajde reci..ako smijes
Bas ce ti na portalu reci :D. Reci ti gdje si zaposlen. SBB najveci poslijeratni smrad koji je dosao u BiH.
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
PROTESTI IZBORI PREIZBORNA RADONČIĆ
A gdje si ti zaposlen Osuneceni ajde reci ako smijes?
Treba protestovati, i treba pokusati nesto mjenjati u ovoj drzavi. samo mislim da se sa ovolikim brojem protestanata ništa znacajnije nece promjeniti.
Moj Osmancevicu druze, znam kako ti je, ali Bosnu i Hecegovinu unistavaju evo 20 godina, prvo je rusili onim prokletim ratom koji nas je zadesio, koji su nam namjestili, i preko tog rata su se obogatili oni koji nisu imali, pa su onda 20 godina samo unistavali, prodavali, krali a sve u ime nas "tri naroda ", ubacili nam u glavu nacionalizam i mrznju jednih prema drugim i onda do danas dobro odradjivaju posao, i dalje nas guse nacionalizmom, gurnu nam kost da se za njega borimo a oni meso pecenje jedu svaki dan. Nacionalizam i fasizam prije svega trebamo unistiti, trebamo pobjediti i krenuti naprijed!
Kada narod shvati da ovi sto nas truju mrznjom i nacionalizmom to rade samo iz jednog razloga, da obezbjede sebi fotelje, onda cemo i krenuti naprijed, do tada ce u Parlamentu uvijek biti onih koji ce zakociti svaku promjenu na bolje.
jah......čim vidim ovog švicarca sve mi je jasno. Puca njemu za nezaposlene da je njenmu da ne plati kredit koji je svjesno podigao znajući sve uslove.
Kakvi ba sindikalci, libo njih oni se uhljebili. niti jedan protest nije podržan od strane bajramovića i klape što bi se moglo protumačiti da se prava radnika nigdje ne krše jer sindikat ne reaguje, a u praksi je haman robovlasništvo.
...da njih nema bili bi juga.
...ma šta te briga :)))
I ne bi bilo nacinalista nego samo komunisti.