Komentari (9)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Danas sam prošla (nakon dugog čekanja) tim dijelom puta i moram reći da sam osjetila potrebu da tim mušpkarcima kažem da se uhvate kakvog posla i da od ove države nema šta se čekati, ja sam u prosjeku starija desetak godina od svakog od njih, bila sam izbjeglica, sada povratnik i radim po 12 sato dnevno i od države se ne nadam.... Radim i školujem djecu, sama, nije mi lako ali ulicom idem dignute glave jer znam da sa svojih 10 prstiju mogu zaraditi sebi i djeci. Zato momci, razumijem vas, ali samo vam vrijeme prolazi, uzdajte se u sebe, ova država će od vas napraviti socijalne slučajeve zauvijek, ako sudbinu ne uzmete u svoje ruke i potražite bilo kakav posao. Posao oplemenjuje, a nerad i čekanje na socijalu otupljuje.
Ima na Haldi posla....
kralju, naserem ti se kurvi mami u smrdljiva usta i onda je popisam usranu
rzumijem ja njih sto traze svoja prava samo sto trebaju blokirat one gore lopove u vlasti a ne opet narod koji radi i ne moze od njih proci
evo ih. babini sinovi se javili da ratne veterane lopatama sklanjaju sa ceste. mamu vam bahatu. nista nije vjecno. doci ce vrijeme da vas lopatama zgrcemo na kamaru, zapamti.
Borci nadjite posao sami, ucite skolu, jezike, a ne cekajte da vam drzava uplacuje. Zbog vas cemo bankrotirati.
Halo gospodo - 15-16h popodne a vi na chatu? To vi kao nesto radite majke vam ga nabijem :) Papsoni jedni da njih nije bilo ne bi bilo ni te tastature nego bi igro klisa kamenom u nekom koncentracionom logoru i sluso betonske ploce demokratije :) Majmuni. Ako ste cetalji i uje onda razumijem :)
sav nas jad, sva nasa bijeda... cuj moze ko hoce cestu drzavnu blokirati... na-se-rem im se u usta boracka, kabadahije najobicnije
Sve to treba počistiti s cesta, neka se late lopate, džabolebaroši....