Komentari (188)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Stari moj sta vam ovaj/ovi rade od grada...covjek glatko dobio izbore i to jednom jedinom izjavom da je bio na Hadzu...ne zna covjek sta bi prije mislio o njemu ili o onima koji su glasovali za njega
Nista novo u Arabistanu hi hi seik Abu Al Senaid Memic
Ko od vas zivi na Ilidzi? Ilidzanci ga glasaju jer osjete poboljsanje. A vi sto pojma nemate vec sudite po onome sto pisu o njemu tamo neki lijevi, bolje sutite! Na Ilidzi radnih mjesta koliko i u centru.
PRIKAŽI ODGOVORE (6)
CESTITAM NACELNICE.... zenica ti ne gine
Nisu samo dvije dozvole. Polovina dozvola, kao i prodaja nekretnina su apsolutno nezakonite. Tužilački organi su opominjani, pisala i mediji i ništa!
kako ce hadzija to radit :)
kaze u tekstu navodi se provjeravaju ali pascadurija koja komentarise na klixu vec donijela presudu
Uzeli su maha arapi , udarile pare u glavu :)
da se zna ovoj objekat se nalazi od lilidze prema hrasnici uzvodno rijekom zeljeznicom nekih 200 metara od ilidze, objekat s 5 ili 10 spratova na podrucju nikome nece smetati sem iz slucaja clanka, par spratova vise moze donijeti vise radnih mjesta jer u ljetnom periodu hotelski smjestajni kapaciteti su popunjeni. navedeni hotel treba uvesti u legalne tokove i naplatiti porez za "viska" izgradjenih spratova.
I tako će malo po malo sve zelene površine biti pretvorene u beton. Da bi čovjek kvalitetno živio potrebno mu je i zelenilo. 2 sprata više su ti još plafon 2 radna mjesta više (2 sobarice više). Zar misliš da se to isplati Sarajlijama?
Iz ociju ti lopovluk viri fukaro. Speak arabian, money talk to you 😎.
ti neka vidovita babasera.
@diiss2 a sta si ti?
Barem ce ovaj hotel od 5 zvjezdica koji zaposljava stotinjak radnika placati porez za razliku od Sandzosa koji su davno okupirali Ilidzu a nesto se zale sto Arapi dolaze na Ilidzu na koju su oni isto tako dosli iz inostranstva hahahahahha...sta vam je ljudi neka turista, treba napravit Hotel od 100 spratova ionako ce se na ljeto napunit i ostace pare u našem gradu,samo ste vi coravi pa ne vidite. Kriv vam Memic i Arapi sto su muslimani jedino to.
pa ovo je štetočina i primitivac koji je, dozvolio da Tibra napravi to što je napravio na Stupu, sada preko puta Tibre isto to radi Izvor, uništava izvorište rijeke Bosne sa arapima, vodozaštitnu zonu je skor svu u B zoni sjebao, saobraćajnicu prema Hrasnici, objekti kod stare općine ilidže ugrožavaju arheološke iskopine u blizini, sada na mjestu starog AMS sa arapima uništava ulaz u ilidžu, stara ćilimara, ....itd. OVO JE LUĐAK kojeg treba što prije ukloniti
nek prave i nek dolaze, da BOG da pa da ppreplave ilidzu, a grad ne unistavaju arapi vec sandzaklije kao ejuuuup, ganici, halilovici , radoncici , kajevici, dacici,bajramovici, svrakici,basovici,turkovici, rastoderi i ostala sandzacka stoka
Najveci graditelj poslije Fahra Radoncica
Stoko suti i trpi , glasali ste za ovog seljacinu i primitivca
DAKLE, 12. SPRATOVA ZGRADA NA LOKACIJI "ZOND", KOJA SE UPRAVO GRADI. HITNO TREBA REAGOVATI, DA NE BUDE KAO SA HOTELOM "MALAK".
Neshvatljivo da on dobije na izborima tri mandata. Onda ti glasači kukaju nad svojom sudbinom. Dovoljno je čuti njegov riječnik i način javne komunikacije. Nema dozvola na Ilidži dok on ne dobije svoj dio. Zato Arapi najviše grade na opštini Ilidža, jer ga podmite i dobiju sve što žele. Nova zgrada koja se gradi pored mosta na Željeznici imaće 12 spratova. TO SE MORA NA VRIJEME ZAUSTAVITI. Takođe mutljaža i mito i uništavanje svega čega se on dohvati.
Boze me sacavuj! Drzavnicki amateri, politicki sarlatani, a krajnje profesionalna mafija i kriminalci. A kao lafo vjernici. Poredaju se u prve safove, cak i na hadz odlaze. U oci te gledaju, na uhu ti sapucu Bismilu, a za to vrijeme ruke zavlace Bosnjacima u dzep i peljesu ih do kostiju. Ali eto to su ovi novi vjernici koji vjeruju u Allaha, vole svoj Bosnjacki narod, a drzava BiH im je ispred svega. HULJE ZLIKOVACKE.
Znala sam da je on teski papak i okorjeli kriminalac. Jel to SDA, treba to odmah nabiti nogom u straznjicu. Ni jedan Politicar iz SDA ne smije voditi Ilidzu, jer oni vode sve u propast. SDA-Kriminalminds
A crveni kmeri navodno pošteni?? Evo vidite kako vam je radio Damir Hadžić u N. Gradu. Dao je Esadu Radeljasu nezakonito zemlju a ovaj zaradio na državnoj imovini preko milion maraka. Vjerovatno to nije bilo besplatno od strane KMEROVOG načelnika Damira Hadžića, nego se krčmilo po sistemu "Ja tebi - ti meni".