Komentari (49)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Doće i Skaka. Ima nekih repova iz 3. godine
Članovi Udruženja studenata "Studentskog centra"?? Ja bih rekao SDA clanovi udruzenja, ali vidjecemo danas face i imena :D Mislim da sam upravu.
Nedopustivo je da studenti plaćaju puni iznos školarine,a pohađaju online kurs.
bizite djecu u svijet gdje vam diplome vaze
Eee ali tamo gdje se dobijaju diplome koje vaze - mora se i uciti , a prepisivanje ne prolazi ...
Bujrum za Njemacku. Tu vam nema buducnosti.
I baš danas se sjetili,a problemi traju godinama. Providno. Zahirahić žvaljo ih mobilisao
Dobre nam drzave. Još samo da dječica iz vrtiča organizuju proteste.
Kad će se smanjivati enormno visoke školarine za samofinansirajuće? Kad će se podići kvote redovnih studenata a smanjiti broj samofinansirajućih?
Studenti zeljni znanja... traze dodatne studentske rokove, olaksice, bonove... nikad se nisu pobunili radi kvaliteta nastave ili popustanja losijim studentima
Šta ima da budu nezadovoljni,u svom,na svom! U svojoj lijepoj bih a ne kao djeca poslanika koja se vucaraju po bijelom svijetu da bi stekli kakvu takvu školu i obrazovanje!.
Kadric 15 godina sistemski gurao u provaliju ovu firmu. Vlada Ks ga svesrdno podrzavala iako su ga po zakoni morali smijenuti poslije prve godina negativnog poslovanja, a on tako radio 15 godina. 10tak miliona dubioze ostavio samo prema mio pio.
Junetina A1 klasa B14 - 18 grama da ide po kilogramu covjeka - obilatooo! svi pred zgradu Vlade Kantona Sarajevo!! ako ne u ovom jutarnjem terminu hmmm onda u vechernjem!
Nek protestvuju, samo ne kontam sta rade vise ti studenti po domovima kad su odavno predavanja online
Bas... Kome je jasno, sve online, a nabili se u domove
Predizborna kampanja vec pocela, ovo su nade SDA, predsjednik unije studenata istih razmisljanja ko ASIM, samo jos nema afera, valjda.
Grdna rano, djeca nemaju hrane a Kadric potrosio 300 hiljada km na izgradnju nelegalnih teniskih terena za potrebe svog sina ( mjesecna renta bila 200km). U decembru 2016.te iz studentskog servisa izvukao 200 000 km
Eh ovo nas hebe.Jedni protestovalu juče,drugi danas,treći sutra i tako stalno u grupicama.
Bivsi direktor Kadric punih 15 godina, gurao je u provaliju ovu firmu.zaposlio na sta je kako on veli ponosan 200 i kusur rqdnika bez konkursa. Otvorio 18 bifea i zaposlio 40 konobara.
Lideri u regionu..
SMANJITE DJECI CIJENU STUDIJA !!!