Komentari (5)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
IDU MAŠINOVOĐE SA PAROLOM NEČEMO DEJTON HOČEMO USTAV RBH
Viiii štrajkujte kolko oćete, ali para nejma i nejma, a vi štrajkujte do sutra.......
Ma lahko je njima iz doboja do b.luke, samo spice na autoput i eto ih za pola sata u b.luku, napravio njima duduk autoputeve, aerodrome, zeljeznice, sad kaze hoce i podmornicu da pravi pa da genocidna tvorevina tzv:\"rs\" ima najmoderniju podmornicu u regionu, a o elektranam i centralama da ne govorimo.
Neka vam je sa srećom, smatram da je to riješen problem jer Milo će to riješiti kao sve drugo u \"svojoj\" tvorevini zla, čemera i jada. Sretan vam dan državnosti - vjerovatno je zato skupština u tvorevini sutra da čestitaju državnost građanima i novu Hidžretsku godinu.
PRENESITE POZDRAVE I ČESTITKE GRAĐANIMA BANJA LUKE SRETAN VAM 25. NOVEMBAR DAN DRŽAVNOSTI BH