Komentari (14)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ne zaboravite opet glasati za iste!
ovo je moj prelijepi gradic u kome sam odrasla i nikada se nije desila ovakva strasna poplava dok sam tamo zivjela. ovako mi izgleda tuzno. Nadam se da ce komunalne sluzbe pomoci da se sto prije normalizuje situacija u gradu . Inace, problem kanalizacije u gradu je do sada vec trebao biti rijesen, ne snam cemu taj nacelnik daje prioritete, ali mislim da je ovo jedan od vecih prioriteta, jer izgleda dok on ne bude poplavljen, nece mrdnuti da rijesi ovako bitno pitanje u gradu....pozdrav za Lukavac, najljepsi grad i najfinije ljude, sa zeljom da vam se ovo vise ne ponovi....
ae ba suti i idi glasaj za SDA ima ih i gori a za tvoju informaciju ovog danasnjeg gradonacelnika Lukavca Mujkića nisu izabrali Lukavcani nego okolna sela i kako da se grad buni ? ko ce doci ? Lukavcani, da njih 10000(ako ima i toliko) da rusi odluku populacije okolni sela koja je brojnija ? A sada uzmes i tih \"10000\" popolovi jer samo jedan dio grada je udaren ovim sranjem dok u drugom dijelu grada nema problema i ovo sve je njima ok.I ja bi isto tako uradio da zivim u tom dijelu grada. PS: razlog sto jedan dio grada poplavi jeste zbog toga sto je nizi i cijela voda se slijeva ka njemu ... I da JP RAD je sranje totalno kao i vatrogasna seljaci nemogu oprati ceste ... joj !!!!!!1
Samo vi sjedite skrstenih ruku dragi lukavcani, sjedite u tim svojim kucama i stanovima i trpite i dalje.... bilo je i gore u ratu , jel tako.....E kako smo mi glup narod. Da se ovo negdje drugo desilo, nacelnik i ona seljacina iz komunalnog preduzeca RAD Lukavac bi bili smijenjeni a novonastala situacija uzrokovana ovom katastrofom bi bila na 1 tacki reda kod novoizabranih. Ali neka, nek imaju dobar asfaltirani put seljaci iz Poljica, Jarusaka, Grica, Devetaka i ostalih okolnih sela a vi se lukavcani zadovoljite sa dionicom od 500 metara od Katolicke crkve do poligona u Bistarcu. Taj ce vam put najvise i trebati, jer ce svi ostali biti poplavljeni i dalje. Sramite se svi vi koji se zovete \"lukavcanima\" a gledate ovu strahotu iz godine u godinu.
Kada su nacelnika Mujkica pitali pred zadnje izbore kad ce poceti radovi na kanalizacionoj mrezi sto u Lukavcu sto u okolnim mjestima odgovor je bio: ja radim samo na zemlji ono sto narod vidi i sto donosi glasove (misleci na asfalt i ono asfalt pred svaku kucu, to se naravno vidi),
Oj narode ba glasajte vi za SDA i Dževada Mujkića neka nas napravi jos BOLJIM!!!! lopovi sve ba
Izadjite napolje lukavcani (u gumenim cizmama naravno) i pred opstinu na skup. Ako vas bude dovoljno mozda i napravim nesto i u gradu kojem sam nacelnik i to vasim izborom...a do tad, pravit cu selendrama nove ceste jer para za to imam!
... a ima za asfaltiranje okolnih sela, ma nema... cesta do pred svaku kucu! Dzevdo dabogda ti devetak bio poplavljen, heboli te on!
nije Turski Lukavac nego Lukavac Mjesto...
kanalizacija jeste loša, al ne možemo reći da \"nije toliko kiša padala\"! živim na 4. spratu i bio sam gotovo poplavljen jer je kiša kroz prozore ulazila, a zatvoreni su bili! a za sanaciju kanalizacione mreže u gradu općina definitivno nema ni blizu dovoljno para...
A slazem se s komsijom,grad stedi na nama.Svaka veca kisa i plivamo u vodi... Ocito treba da se desi neka masovna nesreca,da strada xyz ljudi da bi se nesto poduzelo.... SRAMOTA!
No comment! Plivali smo u stanovima.. :(
strašno
Nije toliko kisa padala koliko je losa kanalizacija. Nikad taj problem nisu rijesili! Svaka ti cast nacelnice, daboga ti kuca poplavila!