Zbog kvara na dalekovodu
0
Nevesinje već treći dan bez struje
Komentari (11)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
nama je lahkse izislo je sunce razgrijalo je nije vise tako hladno
o nevesinju a nidje Mostara pa jeste furda braco mila
u ybte,pa nisam znao da je nevesinje imalo ikad struju....
NEKA JE-BO VAM SDS (SOTONSKO-DEMONSKA STRANKA) SVE, POKREPAJTE. JOS UVIJEK SLAVITE IZDAJNIKE I KUKAVICE MLADICA I KARADZICA. I JODLATE PJESME O NJIMA NA SIJELIMA...
ma ko ih sisa,neka pocrkaju svi..eto im dodika pa nek se on brine...i onako nevesinjci misle da mogu sami bez ikoga na svijetu..pa onda crknite..jebao va dodik..
Ovo je laž, to je sa Bosanskoga portala, nije sa srpskoga niti sa rtrs-a, znači da je notorna laž! Ono što ja kažem i mislim, pardon, što \"naša\" srpska tv izjavi, to je jedina moguća istina, ništa drugo ne može niti jeste niti će biti niti je bilo!
nije samo Nevesinje, vec i Mostar 3 dana bez struje, napokon dosla :)
@muki uvalim ti tuki :))
Jel ovo grb mjesta nevesinje... http://upload.wikimedia.org/wikipedia/bs/e/ec/Nevesinje_grb.gif ako jeste, onda sto se mene tice , ne trebaju im ni pustati struju... neka puste plin, neka se potuse...ha ja
Oružane snage Bosne i Hercegovine dostavljaju pomoć Nevesinju:) sta dodo kaze na ovo jel pjeni hihih
cuj zbog struje a semafor radi...ccc