Komentari (68)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Eldina Basic, Yebem te u tu lojavu pic.kicu!
Idiote, Jevrej sam i napisao malim slovom zato sto se religijske grupe pisu malim slovom, osim ako doktori novogovora nisu promjenili nesto u gramatici. Reci Svenu da je Adolf trebao potamaniti sve jevreje je isto kao reci Bosnjaku da je Ratko trebao potamaniti sve muslimane. Jel\' ti sad jasno picko jedna fasisticka.
Terorista Mladic !!!!!!!!!!!!
DZE SE SAKRIO NAJVISI TERORISTA 21 VEKA BRE - RATKO MLADIC? NADZITE GA VEC JEDNOM PI.CKE..........NEMOZETE JELI.....
A dze su straze zdenerala Draze hahaha......u misijoj rupi hahahahaha.........
HAJDE SVENE HARETOVA JAJARO PROSETAJ SE MALO IZVAN SEHERA, DO DONJE MAOCE ILI BOCINJA NA PRIMJER. PA MALO OKO MAGLAJA, ZAVIDOVICA I ZENICE, PA ONDA ZOVI TELEFNOM SVOG RODJAKA U IZRAEL DA MU SKRESES U FACU KAKO TOGA TERORIZMA KOD NAS NEMA I KAKO NIKAD NI JEDAN VEHABIJA NIJE OSUDJEN ZA TO. FUJ!
@@NYPD Sven je Bosanac hebrejske vjere majmune jedan , zato su bosanski pravoslavci postali posrbice zbog takvog razmisljanja .... NOZ KOLAC JASENOVAC ; )
Mi srbi smo najgenocidniji turski isprdak u posljednjih 500 godina
Ovakva nekorektna izjava izraelskoga ministra vanjskih polsova reakcija je na nedavnu Mesićevu rasističku izjavu da su bosanski muslimani plodno tlo za islamski terorizam.
Stvarno @ komentar, kad covjek cita budalastine koje si napisao pomisli da je su Srbi odron kojeg Bosnjaci mogu manipulisati kako im padne na pamet a ne obratno. Postavi sebi jedno pitanja i daj posten odgovor: Zasto BiH ne prizna nezavsno Kosovo?
EU je dala vizne olaksice Srbiji jer je nastoji drzati stimulisane da podrzavaju ostanak RS u BiH i tako za njihov racun drze bosanske muslimane politicki inferiornim u vjecnoj šah poziciji. Ne rade Bosnjacima Srbi o glavi i buducnosti vec MZ uz snaznu podrsku bosanskih politicara.
Svenu govoris majmune jedan neuki? Pa Sven je takodje jevrejin.
Ovi ljudi, što pišu su sigurni maloljetnici, ako nisu, još gore. Nešto su jadni načuli od odraslih, pa sad bi da govore. Ovo je više nego poražavajuće da sama Srbija u okolini Beograda i dalje njeguje i uzgaja divne fašiste, naciste i ultraradikale. Ja, da sam na mjestu EU, ja bih se i više nego zabrinuo, jer malo otrova opogani čistu vodu, zato Evropljani čuvajte se,... A isto tako vidi se koliko ovi jadni ljudi išta znaju kada govore da nešto lobiraju, a ne vide šumu od drveta, EU je dala Srbiji vize i kandidatski status ne što ih voli i podržava, nego što ih pokušava disciplinirati da se malo odvoje od fašizma i da ih stavi u lance da nikada i NIKAD ne pokušaju ući u novi rat, koji uvijek izgube i jadni opet isfrustrirani čekaju slijedeći, misleći da nešto mogu popraviti, a oni uvijek sve pokvare. Toliko od mene, nastavit će se,..
evo me cesem krvava m**a ratku i na danasnji dan zahvaljijem srpskom bogu.
Ma cifutska posla moj Sven , trebao ih je ADO davno potamaniti : ) Ali njihov sljedeci dzelat je Ahmadinejad ...