Komentari (15)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
AKADEMIK!!! Samo ti kontaj da si nevidljiv :)
MAH, IZDAJNIČKO ĐUBRE NASER SERONJA ORIĆ!!! IAKO JE NJEGOVA KRIVICA USLOVNO REČENO \"MANJA\" OD MONSTUMA: KARAĐIĆA-PIČIĆA, MLADIĆA-HOMIĆA, GOTOVINE-GOVNETA I OSTALIH NAKAZA I GENOCIDAŠA, IPAK, TO NASERA SERONJU NIKAKO NE OSLOBAĐA NJEGOVOG DIJELA KRIVICE!!! MISLIM DA JE ON IPAK NAJVEĆE ZLOČINE POČINIO POSLIJE RATA I TO REKETIRANJEM I MAFIJAŠTVOM. DALEKO MU KUĆA OD BOSNE I HERCEGOVINE!!! NEDO NAM BOG DA NAS BRANE OVAKVI K\'O NASER SERONJA, NE BI OPSTALI NI 2 DANA. A SRBI (VEĆINA) SU NAJGLUPLJI NAROD JER PODRŽAVAJUĆI KARAĐIĆA, MLADIĆA I OSTALE JADNIKE DOVODE SRBE I PRAVOSLAVCE U BIH U VEOMA TEŽAK POLOŽAJ, I PRIJETI IM I PROTJERIVANJE IZ BIH AKO BUDU OVAKO NASTAVILI!!!
Ma samo da me hoce pustiti kad bude Brenin koncert :(
PA VRATITE PAPKA U SREBRENICU NEK SE LIJECI TAMO A NE PO ASFALTU TUZLANSKOM I SARAJEVSKOM !!!
Prije nego što je shvatio da se dijelila BiH a ne vlast, napisao je: \"Srebrenica svjedoči i optužuje\". To je početak Orićeve odiseje, mentori su upravo oni o čijim djelima \"Srebrenica svjedoči i optužuje\". SDA vrhuška ga je otpremila i u Hag.
A jooooj, jadničak. Pati od PTSP-a pa se liječio i liječi reketiranjem i kriminalom. Ratne zasluge na jednu stranu, a u miru na drugu. Treba se znati nositi sa herojstvom i biti gospodin čoek. Nije više rat i za ono što je učinio i čini u miru treba da odgovara, naravno ako je kriv, ali na žalost to i ptice na grani znaju šta je i ko je bio prije i poslije rata, a naravno i za rata.
ha ha ha prejako...ha ha ha...taj PTSP je bas varijabilan...super nesto...sad ga ima sad ga nema ha ha ha
Bosnjacki vojvoda Naser Oric je na nelegalan, podmukao i kukavicki nacin doveden pred sud. To su uradile neprijateljske obavjestajne sluzbe uz pomoc domacih izdajnika a koji su se uvukli u drzavne sluzbe BIH. On je nevin i to zna svako ko pameti ima. Misevi i mrzitelji Bosnjaka iz zavisti nemogu gledati ovog lava, pa mu na sve moguce nacine prave smicalice. Medutim uprkos svemu tome oni mogu samo da mu....
Naser je HEROJ!!!!!!!
Naser je kralj i to mu niko ne moze osporiti
adtsaf
Ova Okanović je naj veći lopov!!!!
a ta dzehva ookanovic samo onako bez razloga je pljunula 100 000 Km ? nigga plizzzzz .. morala se i ona baviti necime cime bi je naser ucjenio. to je iznuda. da.. ali samo da naser chuti. .. heh// mislim,, lopov od lopova krade.. to nije zlocin ako mene pitate.//
Jedino od čega pati ovaj kriminalac i bandit je od straha da ne bude osuđen za reketarenje, pljački itd. i osuđen na dugogdišnju robiju.
Ja sam specijalac,trenirani telohranitelj i profesionalni ubica po potrebi. Kao mali sam igrao lopte i preskakao lastis sa curicama. Cesto sam gledao emisije \"Dozvolite da se obratim\" i tu se stvorila ta ljubav prema oruziju.... Godine su prosle pune muka...sada mi se javljaju neka lica kojih vise nema. Plasim se! Zaduzio sam se,kao i hadzic i mladic i jadovan,gotovina,glavas. Jesam profesionalac ali ne mogu bez pomoci lijeka. Dobio sam ativan,za ispod jezika i bensedin. Ali sam presao na Lanzopin i Espiridon. Strah me je! Zeleo bih se vratiti u djetinstvo i bezbriznost igranje lopte i preskakanje \"lastisa\" sa curicama. Pomozite mi!