Komentari (0)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ne mogu da vjerujem da neko moze provesti vise od 5 min pisajuci komentar na ovoj bezveznoj vijesti, kao npr big haha a paravac nena plivat, trea ga bacit u more!!!
hrvatino jebo ti paravac mater i svetu maru po pola smrdljive pickurine
Hrvatina nemoj da ti bude krivo! Sta mozes kada je Bosna zemlja ponosa i nedamo je nikome!
dodze nam nato unisti nam naoruzanje sve pokradose i jos nas proglesise teroristima sto smo se branili pohapsise nam sve patrijote pitam se stalice nam sada ovi jos nam se trebaju i oni usidriti sigurno su nesto nasli da drpe
HEJ BA TI PICKIN SINE hRVATINA BIL TI KUCI ISO PISAJUCI HA~BA
Big ti si prolupao.. Otisli su ti i karike, i ventili i klipovi.. Cuj Bosna u centru Evrope??? Bas si smijesan... Vi na mapi svijeta postojite samo kao jedna satelitska poludrzava sa kojom upravlja mafija i koja je leglo mahnitih mudzahedina i terorista..
BOSNA treba da prosiri saradnju na svim nivoima sa Francuskom . Francuska je fantasticna zemlja , posjeduje dosta bogastva u njezinoj kulturi , raznovrsnosti , toleranciji ,posjeduje najbolji strateski polozaj , okruzenaje sa naj razvijenijim zemljama . Evo prilike da prosirimo saradnju : Naprimjer :BRODOGRADNJA ? Francuzi su veliki specijalisti za konstrukciju mali brodova (SPORTSKI ) pa mislim na pocnemo saradnju sa FRANCUZIMA da proizvodimo male brodove , dabi mogli da podmirimo JADRANSKO trziste . Francuzi imaju najbolju stratesku poziciju , ali BOSNA je u centru BALKANA i centru EVROPE i licno mislim dasmo dosta interesantni za FRANCUZE da prosirimo saradnju u svim segmentima .
Torpedisati, odmah!!!
pa zar je mogla stati u Neumu? Zauzela nam je ova mornarica cijelo more!!!