Komentari (105)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Zlocinac zahvalio zlocincu. Sta ocekivati?
Pored tolikih velikana koji su radili dobro za cijelo čovječanstvo, primitivni nacionalisti nazivaju ulice po zločincima nad drugim narodima! To su naprimitivniji oblici postojanja života u Univerzumu!
BiH na prvom mjestu, vjera na drugom. Ko se s tim ne slaže, nije patriota, a vi kako hoćete.
A zasto su te ulice uopste nosila ta imena? Sad Covic ko fol dobar, a njegova stranka stavila ta imena, kakve gluposti
Što ih niste promijenili? Donesena je odluka o izmjeni čudo me da se mi Bošnjaci nismo našli da izmijenimo.
Mislim da njih obojica znaju da je to niđe veze. Udaraju šuplju priču za narodne mase
U Mostaru je antifašistički skup na kome nema Čovića što implicira....Šta?
U čemu je suštinska razlika između cionizma i nacizma? Da li je neko ubijen u logoru ili zatvoru, kakva je razlika? On je ubijen. Da li je neko protjeran iz svoje kuće po etničkom principu ovdje je samo razlika u naciji, Arap, Bošnjak ili Jevrej, a pravilo je isto. On je protjeran po principu krvi i tla.
Kada to veći igrači zatraže izlazi se u susret, a da je lokalna uprava tražila, diglo bi se kao kriza na nivo države.
Svjetski lažovi i prevarantii.... Čovke i Do-dick su išli na zid plača da se mole đavolu...
zašto uopšte u ovakvoj sredini davati ulicama i školama imena ljudi? zar nema dovoljno brda, rijeka, životinja, zvijezda, dijelova podmornice, hemijskih elemenata....?
Kazu zakleli se zemlja nebu da se ništa ne može sakriti I evo sad se tačno vidi ko stoji i ko je stvorio hitlera,staljina,milosevica,putina,tudjmana,covica,brejvika, karadzica,mladica ,covica,konakovica,niksica,bakira...
Desne politike u regiji opcenito imaju potrebu da rehabilishu zlocince iz 2 svjetskog rata koji su izrasli iz takve desne politike i postali extremna verzija iste. Vidimo rehabilitaciju chetnistva i ustastva kojima su ruke krvave do lakata. To je opasno, tako da se ne cudimo zlocinima 90-tih ili onima koji jos dolaze. Kada nemaju gdje izduvni ventil ce naci i unutar svojih drzava kao sada u Srbiji, jer to je surova ideologija, kultura i drustvo koje pravi iste pojedince
Kad je čović ulazio u politiku član predsjedništva BiH je bio i Alija Izetbegović i sada je opet draganče jedini kandidat. Vidi li to trojkaška bagra kad arlauče o promjenama? Kod HDZ-a, čovica i hrvata uzp tipa je sve prevara, obmana i manipulacija. Jednostavno to je nacin života koji baštine.
Zaboravili Židovi NDH, Budaka Luburića i ostale koji su ih u logor smrti spremali. Zato se i ponašaju fašistički prema Palestincima, prešli na stranu fašizma.
Pa mogu ovi Covicevci,gladit muda cifutima sto godina,ali nemogu saprati svoje zlocine prema tim istim.