Komentari (13)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
sta je besplatno, odes doktoru i dobijesi recept da kupis lijekove, oni su djelotvorniji
Bit će i gore. :(
Nažalost, sve tačno. Puno duže ovo traje tako da sumnjam da će se riješiti za petnaest dana. Cijelo zdravstvo - samo da ti ne trebaju, jer kad kreneš sa papirima to se graniči sa ljudskom izdržljivošću. Kao da neko iz zabave ili dosade ide ljekaru. Tjeraju te da na kraju platiš privatno što ne mogu svi priuštiti. A posebno pitanje je i zašto bi, ali bolestan čovjek nekad nema vremena čekati sljedeću godinu za pregled.
Ovo su najveci lopovi poslije drzavnika.
Pelene i trakice nisu ortopedska pomagala, al et, vi ionako ne razmisljate o tome sto pisete... A kod nas je svaki tender po sistemu IMT, Ima'l Mene Tu... I zato se sve toliko ukomplikuje, valja naci sto jeftiniju robu, a prikazati je za sto vecu cijenu, da bi se hajrovala razlika... /pljuc...
samo malo...a gdje onaj Crnikc sto je mahao onim receptima i sta se dogodilo.....nista...nista....zataskalo u tri dana
Tako je kada se na čelu tog zavoda nalazi vreća govana zvana Kenan Crnkić, svjetski mag i doktor svih nauka svijeta, motivator i prevarant.