Komentari (187)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ahahahaha
Bake odmah u trezor krenuo hahaha
eh tako mi zivimo u mraku zahvaljujuci njima vec godinama
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
😂 Zamisljam scenu i ne ide mi nikako.
Puna podrška našem lideru Bakiru
Kažem ja, sado mazo se tamo izvodi.
ugasili im svjetlo i ubacili roofie u pice, sad ce se cijeli mjesec Bake cuditi i prodavati spiku "ko, ja? ja to potpisao? nisam ja nista potpisao, majke mi..." :-)
Ko zna, moj klikse, sta se tu sve desavalo…
Gajba mrakaca.
Nadajmo se da ovom našem ološu nisu u tom mraku usuli nešto u piće/hranu, bila bi šteta da ih ne gledamo iza rešetaka i da oni ne gledaju kako im se oduzima imovina koju su stekli lopovlucima
mislim da je amer u jednom trenutku rekao "ma, jebes ovo, gasi svjetlo, motaj kablove !!!" i osoblje ga poslusalo ...
U po frke dere se Covic i vice stani staniiiii ne moze ovo ovako vise!!! Pita ga Bake sto dragi Covke dobro nam je ovako. Kaze Covke nijeee pali svijecu ja dosao da guz.. a vec treci put pusim hahahahahahahaha
Kako simbolično. Dok svi narodi BiH uđu u Europsku kuću, i u njoj će da padne mrak…
Motaj kablove, gasi Internet 🤣
Pa zar nemaju agregate?
Ugasio fadil ja ja
Gdje god nasi politicari dodju nastane potpuni mrak
Golemo agregate nema, jel ovo redukcija zbog rudara
Sram te bilo Johane!Od prijatelja BiH za kojeg si se prodavao,postao si nas grobar!Vise ni ne krijes da radis protiv BiH.Otpustas ljude iz delegacije,jer ti se ne svidja kako se zovu i jer ti nisu rekli dobro jitro onako kako si ti zamislio..Znas li da taj covjek ima zemu i dvoje djece??Sram te bilo,smradu jedan!
Murat sklopku iskljucio
Simbolicno, nema sta, obzirom da su ova govvna u ljudskom obliku nama svima davno donijeli teski mrak