Porodica traži pomoć
971

Nestala Ljubica Antunović iz Kiseljaka, suprug sumnja da je otišla s drugim muškarcem

Klix.ba
Ljubica Antunović
Ljubica Antunović
Na području Kiseljaka u nedjelju je nestala 28-godišnja Ljubica Antunović. Nestanak je prijavio njen suprug koji je rekao da sumnja kako ga je Antunović napustila i otišla s drugim muškarcem.

Majka Ljubice Antunović na društvenim mrežama je napisala kako je njena kćerka zadnji put viđena 29. decembra 2019. godine oko 17 sati na području Brestovsko - Kiseljak te da joj se od tada gubi svaki trag.

Djevojka je 1991. godište i visoka je 165 centimetara. Porodica moli sve koji imaju bilo kakve informacije o Ljubici Antunović i njenom kretanju da se jave u najbližu policijsku stanicu ili da pozovu 122.

Iz Ministarstva unutrašnjih poslova (MUP) Srednjobosanskog kantona (SBK) potvrđeno nam je da je nestanak prijavljen policiji, da policija aktivno poduzima mjere i radi na pronalasku nestale osobe te rasvjetljavanju svih činjenica.

[FBPOST]https://www.facebook.com/gordana.sekara.7/posts/2540634096259650[/FBPOST]

Iako iz MUP-a SBK nisu željeli davati nikakve detaljnije informacije kako saznajemo s terena prijavu o nestanku 29. decembra 2019. godine podnio je suprug Ljubice Antunović. On je u izjavi policiji rekao da je "upratio" kako mu se supruga dopisuje s jednim muškarcem s područja Hadžića te da vjeruje kako ga je napustila i otišla živjeti s drugim.

Druga prijava o nestanku Antunović stigla je 31. decembra 2019. godine kada je policiju telefonski iz Njemačke pozvao otac djevojke i prijavio njen nestanak.