Komentari (16)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Tuga i sramota. Nije ovdje samo do RS-a i Foce, Han je na drzavnoj listi zasticenih spomenika, sto se to niko iz Sarajeva ili iz te neke odgovorne agencije nije digao? A cini mi se da mi je jos tuznije sto na onih besmislenim clancima o Meksikanki ima po 150 komentara, a ovdje ni 20... I cemu onda da se nadas, ccc...
Najslađa glavuša, čini mi se je bila sa tombole iz ovog Hana!
Srbska posla .
Obećao je ERDOGAN da IZ prepusti obnovu i finansiranje Aladža džamije, pa će valjda i ovaj han Kukavičin obnoviti prema planovima stručnih ljudi. Ili je to bio Abdulah Gul, ne sjećam se više. Ako Bgd-a na vrijeme pošalje svoje stručnjake i za Aladžu džamiju, i za Kukavičin han.
IZ je proglasila ovu godinu ''Godinom Aladža džamije'', a to znači i povratak SVIH Fočaka na rodnu grudu, u Foču, daj Bože da bude tako.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Mehmed gradio i opet ce akobogda Suljo
Turci pravili i opet će...
Nije Kukavica bio Turčin, nego Bošnjak ali neka dođu i Turci da pogledaju, vide šta treba i neka popravljaju. Samo da IZ krene sa tim da ne bi bilo kasno. Valjda čekaju neki Zakon da bi otpočeli sa obnovom.
Naravno da nestaje, kad ova klika (svih nacionalnosti) koja nam zagorcava zivot od devedesetih misli da istorija pocinje bas od njih.
Fala Agenciji Anadolija, pa skrenu pažnju na ovaj slučaj. Ako je IZ proglasila godinu 2013. Godinom Aladža džamije zar ne bi mogli ponuditi vlasniku da oni ''odrade'' sve popravke (jer su hitne), a kasnije kada bude potrebni Zakon da se ''porefenaju''. Uglavnom, sve je do volje političara je li im u interesu popravka stare Foče.
Da je Lesi iz Foče nikad se ne bi vratila kuci
PA I JA BI PROP'O DA SE NIKO NE BRINE O MENI :') EEEJ PA CEK JA PROPADAM :'(
tuga