Komentari (46)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ne kazem da tako treba, ali zbog politickih razloga je i dosao za direktora. Prema tome licemjerno je sada zaliti zbog toga. Nego treba na lokalnim sve ovo potjerati u neku stvar.
Postavljena Edina koja je vodila finansije zavoda u vrijeme pronevjere 4.5 miliona km. Pecan progovorio o tome kad mu se zatresla stolica...
@BHSTVARNOST20 edina nema veze sa tim. Inace, ovo je Dinina skola da, osim postavljanja nekoga za direktora, suflira da direktor podvali prethodnicima neistinite radnje, umjesto da novi direktor se posvedi radu i napretku. Ali Dino se inace bavi podvalama pa je to poznato.
Covjek ne moze da prihvati cinjenicu da je smijenjen, pa stalno daje neke izjave, on ce nesto prijaviti rijesiti. Prihvati to ko musko, a ne ko kakva tetka. Imao si vremena pokazati se pa nisi sta sad hoces? Zatresla se stolica pa daj pljuj po svima da je zadrzis, e ne ide tako sine Brute.
I vrijeme ti je bilo.
Kako dosao tako otisao
Gad.Bas mi jedrago
Nikada ti vise
ta sluzba je stvarno nepotrebna. ako neko ima, neka mi se javi koga su oni zaposlili?
zaposlili su komplet familiju
Ljubuškic Edina, kriminalna hobotnica još od Energoinvesta (Miki), ,BiH Gasa (Becirevic Almir mentor) itd. i sad došla gdje ima para da obrsti državu i svuće u ravan. Živi bili pa vidjeli koji je to kalibar kriminalca..
Koje lijepe djamije u SREBRENICI I CRKVA NIGDJE JEDNE FABRIKE GLUPI NARODE BRISEL
pa zar ovaj nije advokat? budzetski sisator
Ma koja farsa, neka su smijenjeni neka idu i oni na BiRO. Ali neka i oni cekaju mjesecima naknadu. Kao i mi što čekamo evo i ističe javljanje na biro a para nema .
Ovi iz SDPpppa stranke demokratske partije samo kenjaju o pozicijama, komunjare
e neka je vala kad niko sa biroa nije zaposlen to mjesto je samo za uhljebljavanje sad ce biti savjetnik nekom ministru ili u telecom ili ep
Biro koji je sam sebi svrha.Koga su ovi zaposlili???.a Pecanac samo jos nije bio Ginekolog u ovom bosanskom loncu od d.drvene drzave.krimina,nepotizma i tendera za malu djecu!pljuc za vanago od drzave.
uposlenici kazu, goreg nisu imali. Nikad ih nije ni obisao, niti se trudio da ih upozna. Ukinuo poklon za 8 mart, bajram, itd, a novac prebacivao u svrhe izvan njihovog zavoda. Uzasan i narcisoidan lik, a naravno kao i svi, stranacki poslusnik.