Komentari (40)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sto se ova fabrika odrzala i sto ima sada zaposlene,moze se zahvaliti Niksicu i Vladi FBiH,na to bi se drugi politicari trebali ugledati.
I ponovo je Niksic taj koji posjecuje fabrike,radnike,koji prica sa ljudima.
Lijepo je vidjeti da se firma odrzala i jako napredovala
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Jedini čovjek koji je među narodom i radi!!! Svaka čast premijeru, vi ste čovjek za promjene
Redovno razgovara sa ljudima,posjecuje ih i trazi kompromise,rjesenja za probleme koji se dese.
To sam i ja primjetila i to mu je jedan veliki plus, nije se izdigao iznad nas kao sto su to radili Brankovic i drugi premijeri. Stvarno ej covjek za primjera, a ovakvi projekti govore sami za sebe.
Nerminov rodni grad, sve haver do havera, poslovi se dobijaju preko premijera i stranke, sve uvezano, naravno, uz pinku na kafu. Zato je Konjic i toliko napredovao od kada je Nikšić premijer, a u ostatku Feseracije raspad sistema. Ima li iti jedna građevinska firma iz Konjica da se nije oparila na autoputu?! :) Baš me interesuje odakle će biti slijedeći premijer...
Firma koja se digla iz pepela zahvaljujuci pomoci Vlade FBIH. Skidam kapu za ovo...
...ŠTA SAM REKAO ZA OVE FABRIKE I RUDNIKE I ELEKTROPRIVREDU....NIKŠIĆ JE SA LAGUMDŽIJOM BOLAN BOG OVIH PROSTORA...KAŽETE DA OSTALI BIJEDNICI NISU NI DO KOLJENA ...JA KAŽEM KOJIH KOLJENA KADA IH NEMA NI POD NOGAMA JER SU SE NAKRALI I OTIŠLI ZA TURSKU...ZNA SE ŠTA IZETBEGOVIĆI,GANIĆI I SUILAJDŽIĆI IMAJU PO ISTANBULU....SDP SAMO NAPRIJED DA STOKU PREGAZIMO I OTJERAMO...A POSEBNO OVE SA DESNE STRANE RIJEKE DRINE KOJI REMETE RED MEĐU BOŠNJACIMA I OSTALIM NARODIMA U BIH SMATRAJUČI DA IH "NAROD OBOŽAVA"...
Najbolje znaju radnici koliko je ovaj covjek uradio za njih i za firmu!
Haveru, najbolji si Premijer u zadnjih 25 godina u BiH, želim ti onako neutralno, puno sreće i u životu i u poslu, te da budeš i naredni Mandatar!!! Bijednici ti nisu ni do koljena...
1000 radnika za jedan grad kao sto je Konjic,koji nije velik je zaista puno,kad vidim autobuse u 3 sata koji vracaju radnike i nasmijana lica radnika srce mi je puno...iako nisam pristalica SDP politike svaka cast za Nikscica
Neka zlonamjernici pljuju, ali Vlada BIH na celu sa premijerom NIksicem je itekako se pokazalo organizovanom, azurnom, sa velikom zeljom da se unaprijedi nasa drzava, istrijebi kriminal, ulaze u potencijale koje itekako imamo, firme rade bolje. Ima tu mjesta za jos pomaka, ali da su svi ujedinjeni ne bi tapkali na jednom mjestu u nekim aspektima, nego bi imali jednu perspektivnu drzavu, jer itekako imamo uslova za to.
cekamo poltrone !?
Da kritikuju ovo, jel?
da nas јebu u mozak sa svojim unaprijed napisanim postovima koji nemaju veze sa zdravim razumom i samo dodatno unazadjuju sdp u oktobru .
Mnoge bi fabrike do sada se ugasile i zatvorile da nije bilo Niksica i Vlade.
Sda ih je pozatvarala
Kupe se glasovi polako, iako se treba čestitati na ovim zaslugama (ako je sve kako se navodi tačno).
s obzirom da je ''igman'' spasen neka kupi i sakom i kapom sto se mene tice
Kako kupe oni koji su pozatvarali fabrike, koji su veci dio prodali, koji su unistili, nije mi jasno na sta ih oni kupe?
Nermine dije vnago!
merebit
prosto se upiskio od srece.....................