Komentari (67)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
SDP je naročito popularan na području zapadne Hercegovine, gdje su veliku popularnost stekli izborom Željka Komšića za hrvatskog člana Predsjedništva 8 godina i najvećim majstorom za poticaje poljoprivredi Jerkom lijanovićem, Nikšićevim omiljenim ministrom, kojeg nije nadgledao kao premijer i koji je upropastio privredu BiH svojom politikom i kriminaliziranim usmjeravanjem poticaja prema svojim glasačima od kojih mnogi nisu imali zemlje ni u saksijama. Za sve ovo kriva je Vlada, koju je vodio upravo Nikšić i koja se danas posipa pepelom kao ne zna se što je lijanović radio...
Nikisicu smradu , kupuj li se porshe ovi , jos ,sramoto Bosanska , kome kupujes i dajes mogucnost da kupuje vile i porse ove , da ih voza po sarajevu a radnici vam rade za 20km 12 sati . stoko jedna
Nevjerojatno kakvih naivaca što brane lik i djelo N.N. ima. Možda je zbog takvog fantastičnog i pozitivnog rada SDP i dobio izbore, samo mi to ne znamo?
Hahahaha drustvo socijalne pravde hahahaha!!!
SDP je imao šansu i potpuno je slijepo gledanje da se nešto može popraviti što je drugi kvario decenijama. SDP to nije ni pokušao, krenuo je u iskorištavanje četvorogodišnjeg mandata ua uhljebljivanje vlastitih kadrova. Odmah se mijenja direktor EP (pa postoji paralelna funkcija i plaća se dupla direktorska plata, jer bi inače sudski bilo presuđeno da se isplati odšteta za okončanje ugovora), aerodrom uveća broj zaposlenih za novih 80-100 ljudi ili ko zna koliko, čini mi se bez potrebe ali uz partijski pedigre, zadužuje se kako ko stigne, koalicija se pravi sa Lijanovićima, niz je nepegledan. Pri tome, izgubiš kapital u moralu i multietičnosti i ne mijenjaš blentavog Lagumdžiju, pa se instalira na čelo stranke Lagumdžijin mali. otvoreno je u BiH nekoliko očnih klinika, pa preporučujem ko to nije video, da pokuša s operacijom. A ko je vidio, pa nije shvatio, nažalost transplantacija mozga se kod nas ne radi. I ne kažem zbog toga okrenite se SDA, njih isto treba prepustiti prošlosti.
ne seri nera.....vidjeli smo mi vašu socijalnu pravdu na djelu. Nikakve razlike kad je korupcija i kriminal u pitanju nema između vas i nacionalističke bagre.
OVROMNA JE STAVR DA COVJEK SAM SEBI BIRA PREDSJEDNIKA STRANKE I SMATRAM DA CE SDP-OVI CLANIVI IZABRATI EMIRA DJIKICA JER JE NAJBOLJI. A NIKISIC PRICAO NESTO U STO I SAM NE VJERUJE STOGA MISLIM DA JE U PITANJU TOTALNI FIJASKO STO SE TICE NIKSICA IDEMO EMIRE TI SIGURNO MOZES UCINITI SDP NAJBOLJOM STRANKOM U BIH.
Volio bih da pobjedi Jasmin Imamovic. Tuzla je konacno zasluzila priliku da predvodi socijaldemokratiju u BiH.
pun mi te qurac vise
opet krmeca glava ne govori koji su pravi razlozi kraha sdp-a i zasto vise nikad nece igrati bitnu ulogu u BiH. evo rnkeke da ti ja kazem: za razliku od sda, cijih 95% glasaca cine nepismeni seljaci iz vukoj*bina, za sdp je vecinom glasala carsijska obrazovana raja koja je dobro saslusala vasa obecanja. kad smo vidjeli da ste SVE slagali, da ne da niste bolji od sda nego ste jos gori (kraljevi nepotizma), naravno da smo vam dozivotno okrenuli ledja i da vam necemo pruziti i trecu sansu da nas prevarite (zaboravili vlast sa harisom?). opančare sda moze varati al vi pametnu raju ne mozete!! Boga molim da dodje revizija u ceste fbih i da se vidi zasto je sdp pravio najskuplji autoput u evropi i koliko su miliona pokrali preko asfalta. nerko mozes bit i predsjednik razreda u skoli. tad bi isto toliko utjecajan bio kao sto ces bit i kao preCjednik sdp-a
sjedi jedan od lidera i lagumdzijinih pionira hamdaga lipovača. u tuzli jos ne mogu jer su jos uvijek lagumdzijini tuzioci koji godinama ne pokrecu desetine tuzbi protiv imamovica i sdp bande nego ih drze u latici. ja nemam potrebu raspravljat sa sdp pionirima o toj lagumdzijinoj firmi iz samo jednog razloga: pometeni ste na smece i NIKAD VISE necete igrat bitnu ulogu u ovoj nakaradi. i da, zaveli me crveni jednom i nikad vise jer sam PAMETAN
Radio je Neka sve, ali suprotno od onoga što propagira ideja statut i program Socijaldemokratske partije.
Vidi ti se na faci da govoriš iatinu. Jednostavno odišeš poštenjem.
Pravda za brata, dinu grabovicu, ensada karica, onog direktora zavoda za zaposljavanje i drugih kriminalaca koje ste doveli i instalirali da klepaju lovu sa tendera :)
Ahahahaha Je li ovo uvertira u predizbornu kampanju?
ko vas komunjare ne zna zlatom bi vas placao
hovno mu ko pročita