Komentari (39)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
alo momak sta ima u kataru?
Jedi govna NikšičuPa i na prvoj godini pravnog fakulteta se uči da se zakon ne primjenjuje retroaktivnoKonkurs raspisan 10 dana prije novog zakona i bezbeli da se bira po starom zakonu.A ti što si mislio uhljebiti nekoga od porodice ko svog brata a sve po ""zakonu" ,ma mrš u k................
Docice mali lagumdija
Prvi put za 4 godine mandata da si nesto rekao kako treba, napreduje decko....polako
Kako ga nije stid srat iz katara...
jedini razlog zašto je ovo po nišiću nezakonito jeste što je imenovan čovjek kojeg on nije želio, i tu se završavaju razlozi.
Hoćemo li pobijediti Makedoniju? Šta kažu igrači?
A TI SI ZAKONIT KO KOPILE OD KURVE
Nek vala i ovaj Nikšić više razguli da možemo više konačno sa SDA u bolje sutra i sa zlatnim kašikama na reveru...
a ovo vrhunac nemoralnosti
Dakle, ovo tek počinje sunovrat prava? A kako se zvalo ovo ranije, mislim ova ljepota od prava i zakona? Ahah, tragikomedija.
Svi smo mi Nermin Niksic
......dajte ba nešto novo, npr".nikšićevi zakonski postupci"," nikšić u odbrani zakona i prava", "nikšić kontra nepotizma"," nikšić i zlaja u zemlju čuda"sl.:)))
.....ili" put u zapadnu njemačku u režiji SDP", "kako maznuti asfalt a da raja ne primjeti",
.....zatim slijedi:"kako napraviti tri zakona o povoljnom penzionisanju i to prikazati kao uštedu", "popuna budžeta preko sirotinje u tri koraka", "put oko svijeta o trošku naroda"...nastaviće se:)))
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
jel to nerko live from doha? :)