Komentari (15)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Mi smo imali istinsku demokratiju a vi ste nam uvelin demon-kratiju. Živjeli smo kao u raju a danas imamo pakao. Građanima nisu potrebni izbori jer znaju da oni postoje samo zbog izbornog inženjerihga i zadržavanja postojećeg propalog kapitalističkog sistema. Nosite se u 100 P.M.
Kako ce ljudi imati povjerenja kad je protiv njih i najbitniji faktor u svijetu,MMF.Bila je prilika u Februaru,politicka olos nije imala izlaza,i umjesto da pomogne ovom narodu da se otarasi politickog sljama,MMF je uduplo transu,2x90 miliona eura,vadeci se na poplave.Zlo
Oni su imali namjeru poslati tenkove nato-a da ubijaju našu djecu.
Svuci kosulju moramo sami,a jedini nacin da je svucemo je da nas puno vise isto mislimo,tj da smo svi ravnopravni,prvenstveno finansijski,a ne da imaju pare samo pozaposljavana glasacka bagra u javnom sektoru.Posto necemo ili nemozemo protiv vlasti,jedini nacin je da agitujemo,pa i ovako,protiv MMF-a da vise nedaje novac i time zadrzava status quo.Tek tada,kad i policija neprimi bar jednu platu,mozemo se necemu nadati.Sve ostalo je sviranje k...u!
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Sad vi analizirajte i držite tribine. Otkrivate li to toplu vodu? Iz čije kase se plaćaju vaše izmišljene tribine?
FES samo bere pare a mlati zrak
...a, jbg, pa ne glasam ni za naj mafijaša u kpz zenca...