Komentari (0)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ma briga me za jezik,razumijem ja odlično sve ove jezike sasvim dobro,ali program ne valja i gotovo.
Indira dušo, kad izmislite bosnish možda onda i TV bude na tome jeziku
sto da nesta placam kad ne razumijem croatich eh da je na bosanski duplo bi dala
htijeli vi to priznat ili ne vi svi pricate srpskim jezikom i tacka hahahahah. a placat morate neJma druge .
nije samo tv taksa nerealna. sve su komunalije nerealne - struja, voda, grijanje. ako se uzima odredjena taksa onda oni koji je placaju treba da imaju uticaj na program. ako se vec uzima taksa onda se ne mogu uzimati i milioni za reklame. sjetim se samo kako su nam kretenski spicili zivce na utakmici bih-danska. ili, ako uzimaju pare za reklame, onda neka ih emituju do neke dobi, recimo 8 sati i kapak. u kojoj se jos zemlji filmovi sijeku glupim reklamama.
Da su išta vtijedili otišli bi u prah i pepeo, kao OSLOBOĐENJE. Što prije treba rasturiti leglo izdaje i javašluka.
za koji TV da placam, pa sam program je bez veze a sest KM je previse
nek vam RS posluži za primjer, ne samo za plaćanje pretplate nego i inace
bravo ad1
Mislim da je to klasični reket te zbog toga ću odjavit telefon sa svog imena. A što se tiće tužbe ko može njih tužit za javašluk šprdnju od programa nepoštivanje tuđe privatnosti,seljakluka, papanijade, amaterizma, plagijatizma, internog banditizma, i svih ostalih stvari. dabogda ih pogodio grom i porpali u zemlju svi smetljari sa FTVa sa zgradom zajedno.
cijela Tuzla jednu kravu muzla
ha ha ha ha ha
e tuzlak ne kaze se nevalja, nego ne valja! nepismeni kreteni jebeni
Ako cemo biti sitnicavi, to bi bilo cca 325KM godisnje. Veliki dio naplate ide preko racuna. Dakle, niko te i ne pita hoces li placati, nego ti sa bankovnog racuna 'svuku' mjesecni iznos RTV takse...
U svijetu nema drzave bez televizije. BBC naplacuje taksu 360 KM (£121), pet puta vise nego kod nas. To placaju svi koji gledaju TV, mada imaju izbor od 5 kanala i mozda uopste ne gledaju BBC. Nije pitanje da li treba platiti taksu nasoj TV, ali za taj novac moramo dobiti pristojan program na teritoriji cijele drzave. Kakva nam je drzava takva nam je i televizija, sa 6 KM ja mislim da cemo imati bolju BHTV, bolja TV, bolja i drzava. Insala!