Komentari (8)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ma bravo Tihicu! Pokazite im ko je covjek!
Tako je tihicu, suoci se sa istinom da ste vi poturceni srbi. Mozda to bude presudno da se vratis svojm korenima.
i onda neko kaze a je SDA nacionalisticka stranka. bravo Tihicu!
OCU zlatne kasike obeco mi aljo
OVDJE IMAJU TRI ISTINE I SVE TRI SU ISTINITE. ZATO KADA SE TI BUDES SUOCIO SA SVOJOM ONDA CE I OSTALI TO URADITI. HA YA!
@Ti.homire yebo te ka.radjic i zuco junior rahmetlijin.
Klempo jesi li joj rekao da navrati po lovu u Helsinski odbor...pa necu valjda ja iz svog dzepa da branim BiH ja sam morao pobiti onolike zene i djecu sad trebam i lovu da dajem nema me nigdje...i ove balje nemaju love za gudru PUKO SAM BRATE NEMA ME NIGDJE!!
Tihicu j.e.b.e.m li ti mrtve.. dabogda ti pokrepalo gdje god sta imas, krenuvsi od macke pa preko porodice i famelije... ZBOG CEGA? zbog svega sto nisi uradio za ovih 15 godina...