Komentari (4)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ma ja vam svima tvrdim da je sve ovo moglo da se riješi još prije godinu dana, ali jok, nije se htjelo nije dao - nesmijem reći ko, ali ja znadem ko nije dao da se pravi vlast kako treba i po želji naroda, elem, a ovi SDA ma mogu se oni dogovoriti jer su politički pametniji od onih svojih kojim su se zaljepili onim jadom od plateforme, pa ni tamo ni vamo. Mogu ovi, jerbo su vjeruj ti meni pametniji i nagodniji... to je sve moglo davno biti pa da se fatamo posla i toga.Ja.Jer ovi, vidiš ti šta, napraviše u Sarajevu koja je to bruka i blamaža od politike, jok nije za njih ni da mi kravu napasaju na čistoj ledini,a kamo li ti politika.Hakibetli nek se brate dogovore al sve ako nije već kasno i ne bi valjalo da SDA vadi kestenje koje su pobacali oni njihovi partneri, jok, to bi bila velika greška isto što je greška što su s njima u otoj plateformi, đavo je u šumu okreno i nikad je više ni čuli ni viđali.
Nije valjda da ste uspjeli fotelje rješiti.
ovaj blento se usmrdio iz Tiićevog šu.pka
ŠUTI TU GNJIDO JEDNA LOPOVSKA ŠEJTANSKA NEPISEMNA I NEOBRAZOVANA, OSTALOTI G.O.V...NO NA NOČELU OD TIHIĆA HOCEMO VANREDNE IZBORE!!! HOCEMO VANREDNE IZBORE!!! HOCEMO VANREDNE IZBORE!!! HOCEMO VANREDNE IZBORE!!! HOCEMO VANREDNE IZBORE!!! HOCEMO VANREDNE IZBORE!!! HOCEMO VANREDNE IZBORE!!! HOCEMO VANREDNE IZBORE!!! HOCEMO VANREDNE IZBORE!!! HOCEMO VANREDNE IZBORE!!! HOCEMO VANREDNE IZBORE!!! HOCEMO VANREDNE IZBORE!!! HOCEMO VANREDNE IZBORE!!! HOCEMO VANREDNE IZBORE!!! HOCEMO VANREDNE IZBORE!!! HOCEMO VANREDNE IZBORE!!! HOCEMO VANREDNE IZBORE!!! HOCEMO VANREDNE IZBORE!!! HARISA ZA PREDSJEDNIKA A PATRIOTE IZ INCIJEATIVE NOVA AKCIJA ZA MINISTRE TI SU LJUDI I STVORILI IZ PEPLA MNOG STA KLJUIC HRVAT NIKAD NIJE RADIO NA STETU BIH LAZOVIC ISTO TAKO!!!! DOSTA JE VISE!!!!!! SVI NA ULICE HARAISA ZA DRZAVNIKA INCIJATIVU ZA MINISTRE