Komentari (25)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Opasno je kada nam se odvuku glasovi. Upamtite. Mi cemo trazit slamku spasa, a Srbi ce za svoje.
Lep Srbin , vidi se da ga je turcin pravio! Al hebo njega ,ljudi pamtite face onih zvjeri oko kacavende , koji se dicu sa genocidom nad civilima!! oni nesmiju vise mirno spavati!!
Koja je to stranka?? Za njega treba glasati!!!
Mogu slobodno da kazem da je ovaj gosp.Zdravko Krsmanovic jedan od najfleksibilnijih politicara danasnjice koje je veoma tesko danas pronaci na ovim nasim Balkanskim prostorima.Puna podrska za vas gosp.Krsmanovicu.
slijedite ovog covjeka i njeme slicne Bosanci i Hercegovci. Samo takvi vas mogu izvesti na pravi put
NEMOJ ZDRAVKO VISE NIKAKVIH RADIKALA, PA NI U PROMJENAMA. IMALI SMO RADIKALNE PROMJENE DEVEDESETIH GODINA PROSLOG VIJEKA I JOS SMO UVIJEK TAMO. JA JOS JEDNE RADIKALNE PROMJENE NE BI PREZIVIO.
Koliko cujem, masovno im ljude prilaze. U RSu je samo u 48 sati pristupilo preko 5000 clanova. Osnivaju se odbori i u Federaciji.
Postoji li njegova stranka u FBIH.
pametno receno, muslimani, katolici, pravoslavci i ostali bi svi trebali da glasaju za ovog tipa i svi bi napredovali zajedno, jedna stranka jedan cilj jedan uspjeh
Ocito je da Zdravka ne vole nacionalisti Bosnjaci, Srbi i Hrvati. To znaci da je na pravom putu. Koga ne vole nacionalisti, on mora da radi dobar posao. Ustaj narode!
Tesko nama ako se hvatamo za slamku spasa koju nam nudi Zdravko. Srbi su postali lukaviji nego prije. Primamljiva spika. U se i u svoje kljuse. Valjda smo i mi neka nacija koja moze iznjedriti politickog vodju. Tesko nama.
sad imate za koga glasat svi vi koji ste rekli da nema alternative i da nemate za koga :)
Nama je alrentaiva desavanje u RH i Srbiji.U RH pusu novi vjetrovi koji ce vec postojece stranke okrenuti nesto nalijevo ili proevropski.
Srbi, sada ili nikad, u revoluciju da pohapsimo prvo svoje kriminalce!!
Pero ne se*i: http://www.krug99.ba/99/krug/clanovi.asp?clan=1