Komentari (81)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Durakovicu....bilo bi ti pametnije da odes i legnes ispred birackog mjesta i da im nedas da prolaze, umjesto sto izbacujes prazne floskule....kako ces danas sutra pogledati narodu u oci i ocekivati glasove na izborima, a mirno gledas antiustavne radnje
Referendum je na dobrovoljnoj osnovi. Možeš orići a ne moraš. To ustav garantuje svim građanima. Nego, ja mislio da je zabranjen...
@Hajno Bošnjo nije glasao. Glasali Muslimani. Ne dipr.
@Hajno Jesul glasali Muslimani il Bošnjaci ?
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Ovo je drugo oslobađanje Srebrenice od islamskog terorizma
cuj nema vrednost!!!! sao vi gurajte glave u pesak i ignorisite
Bas citam ove komentare, i vidim koliko stw vi opterecen narod (cast izuzetcima) Sarajevoxx , dransky1 i ostali pa ljudi dragi, jel vi imate zivot pored klixa? Radite li vi sta u svom bijednom zivotu, osim sto pisete gluposti na Klixu? Lako je praviti se pametan i govoriti kako cete uskoro postati drzava preko interneta, hajde izadjite na ulice uradite nesto.. Jedino sto vi znate je pricati gluposti, zasto ste tako glupi eto najjednostavnije pitanje? Zivot vam prolazi u mrznji Bosnjaka, Bosne.. A zasto? Slusate onog seljacinu Dodika i vjerujete mu svaku rijec, truje vas nacionalizmom, a imate toliko nezaposlenih, hranite se mrznjom izgleda. Kad cete shvatiti da ste u BiH, u svim papirima vam pise BiH, tablicama od auta ne pise RS vec BiH, i tako ce i ostati. Pametnije bi vam bilo da se borite odnosno svi zajedno da se borimo protiv lopova na vlasti koji nas truju nacionalizmom. Ja imam prijatelje i Srbe i Hrvate odlicno se slazemo, ne vrijedzaju oni mene, ne vrijedzam ja njih, cak zajedno komentarisemo ove gluposti koje se desavaju. To sto vi radite, je glupo trujete se nacionalizmom, mrzite Bosnjake jer smo druge vjeroispovijesti.. Sebe nazivate SRBIMA, a zivite u BiH, radite (ako radite) u BiH, skolu ste zavrsili u BiH i vi ste Srbi.. Ok, budite ali vasa drzava je BiH i borite se za nju, ne protiv nje. RS nije drzava, niti ce ikada biti.. Malo se raspitajte sta znaci "ENTITET" jer ocito je da ne znate.. Zalosno je samo sto i svoju djecu trujete nacionalizmom, pa nista bolje ne mozemo ocekivati ni od mladih generacija... Lijep pozdrav, i opametite se. Seljacina iz Laktasa je na referendum koji nista nece promijeniti potrosio 2 miliona KM, zar se to nije moglo uloziti u bitnije stvari? Eh, kad bi vi to shvatali..
Ovaj da kaze u tudjoj kuci jel imaju vrijednost ili nemaju 😂😂😂😂😂😂😂 odjebaus
KOJI JAD I BIJEDA, NA OVIM LJUDIMA SE VIDI DA NEMAJU ZA JESTI ALI NE, BITNO JE PODRZATI POLITIKU DODOSMRADA ! ! !
Od ustavnog suda, tužilaštva, predsjedništva do visokog predstavnika, svi samo "PORUČUJU" :) Uradite nešto idioti!
Neka je vjecni rahmet Dejtonskom sporazumu, i slava mu! Hvala svima koji su ga rusili i uspjeli srusiti.
od danas nema vise dejtona ,postoji samo ustav bih, hvala dodik
Duraković,isto da je prespavao ili nije zapamtio stradanje sunarodnjaka u Srebrenici.Pa čovječe mi imamo posla sa zvijerima koje su u stanju da ponove sve iz 92-95 g.Povijest je učiteljica život,to sam čuo i pročitao hiljadu puta,onaj ko ne zna ili ne razumije povijest, nije dobro da bude na čelu jedne lokalne zajednice.
DA li želite da Lemi zadrži svoje desetine miliona, to bi bilo pravo pitanje na ovoj anketi