Komentari (35)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nemoj nas zuko sekirat,nemoj gladovat ljubi te majka
Prvi dan na funciji načelnika bi sebi povećao plaću, nikom ni bi, na moju općinu dozvolio da ima veću plaću od mene jer bi onda oni vladali nadamnom a ne suprotno....
Sta reci a ne zaplakati :-( zemlja se tresla kad je spoznala zukinu velicinu, on ce jos drzavi platit koliko je dobar
odustani od plate mangupe....
haahaaahhaahahahahha
nemojte ba ovoga...Kobajagi da smanji plaću sebi a onda da obelaji cijeli grad. hebo ti politićara koi odma smanjuje plaće, prijeti štednjom i tako. Sikter, ba.
JAH SMANJIS PLAĆU A POVEĆAS TOPLI OBROK
Dok on sam sebi hoce smanjivat platu nije on dobar ni malo, kad je on spreman sam sebe yebavat sta li ce onda radit drugima, ovaj je gori od Hitlera.
Ti se kandiduj na Palama za načelnika,možda drnjaci izgledaju naivno ali nisu toliko glupi da tebe izaberu za načelnika općine Goražde.
jaooo, pa mogli ste napraviti neku rubriku 'Izbori 2016' pa tu smještati sve ove plaćene članke, pa neka čita onaj ko hoce, ako to ikoga interesuje... Ovako ste stvarno naporni!
Kol'ko ce Zembila biti dobra ovih dana?
samo nemoj slagati
joj folova da se dopadne raji...da neko izađe posteno i kaze ljudi dajte mi glas nista vam ne nudim hocu platu, hocu privilegije hocu za sebe bolji zivot bilo bi postenije i prvi bi podrzao takvog
Ti si glup
rece covjek sto pusi pricu da kandidate stvarno briga za sve ono sto palamude u predizbornoj kampanji haha @mak.krstic
Dobro pa je nece ukinut, nego SAMO smanjit.