M. Rycroft za Sarajevo-x.com
0
Nema više prekrajanja granica
Komentari (17)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
NARAVNO DA NEMA PREKRAJANJA REPUBLIKA SRPSKA JE OMEDJENA
ili sto bi ameri rekli,jos jednom i necemo vise.hehe
Slozio bi se sa Ibrahimom, naravno da ih nece prekrajati one su skrojene: 1. Republiku Srpska 2. Bosna 3. Hercegovina
GRANICE NIKO NECE PREKRAJATI BUDALETINO ONE SU SKROJENE
Faca mu bas onako uliva povjerenje da stoji iza onoga sto je rekao. I onako je rekao sto mu je bilo nalozeno da kaze. Bosne ce biti ako je narod bude zelio, a ako ne onda je nece biti. Ne trebaju nama nikakvi strani demagozio da nam pricaj danas jedno sutra drugo i to sve po necijoj trecoj direktivi.
Nema vise prekrajanja granica rece Englez.Cujeti li vi to muslim-bosnajci,njaci kako li se vec zovete?! Dakle Republika Srbska (srbi)i Federacija(muslim/hrvat)ostaje i nema prekrajanja i sanjanja nekave islamije po Alijinoj deklaraciji islamskoj.
Eee ko to jos vjeruje Englezu/ima osim poneka budala i naivac.Kada kaze da nema promjena granica znajte da ce ih biti CIM Englez prdoklaci . Kada vidim pirgavoga Engleza mense povraca a TEK kakvi su to bitange zlocincicinici lazovi ........da te bog sacuva i sakloni. Pitali onoga poznatoga knjizevnika sto je izasao iz Njemackoga konc-logora koji je narod najgori an svijetu ??Knjizevnik kao iz topa rece \"Da nije Engleza Nijemci bi bili najgori\" hehehee
nama stranac nije trebo ni u tranzitu sta ce nam poznato je koliko su englezi jada nanijeli po svijetu od krtsaskih ratova,kolonija tiranije i umijesanosti u sve moguce mutne igre sto se tice komsija 4c i njofra dobro je svima poznato o njihovim apetitima za bosnom a taktika je svali sve na muslimane koji su bili i ostali za multietnicnost boga niko nije prevario pa akobogda tako ce i ostati
Srbija=Britanija=Francuska=Rusija=SPC=SANU=http://rcp-brcko.com=Dodik znak za jednakost >> =
Bosna i Hercegovina treba biti drzava svih koji ce je priznavati u njenim granicama, provodeci (postujuci) njene zakone na svakom njenom pedlju teritorija a sve druge koji propagiraju fasizam odstraniti surovim hirurskim zahvatom. Ovo nakaradno troglavo cudoviste je najmanje drzave i sve ono drugo, sto ce je odvesti u neizbjezni rat. Ovaj sto puse u rog nepodjele a o ,,zemlji\" u kojoj su i nedjeljivi brojevi postali djeljivi (u cijoj podjeli je velikodusno Britanija ucestvovala ), zasto onda Britanci nisu djelovali tokom 92`- 95` bar politicki (o vojnom da i ne govorim) u cilju ocuvanja nedjeljive iste umjesto ove danas nakaradne ? Meni je vec muka pri pomisli na samog lord Owena , nije li dovoljno ? Go to hell imperijalist ! O britanskoj politici i ulozi naspram bosanskog rata malo vise na sljedecoj stranici , ovcama kojima nije jasno moze i nacrtano :) http://www.slobodnaevropa.org/specials/djss/prikazi/m_rose_prikaz.htm
Sto nama koji qurac trebaju stranci da odredjuju sta ce se desit u ovoj zemlji i odlucuju sta ce bit sa njom.Kad ce ljudi pocet ovdje mislit svojom glavom i pocet odlucivat o sovjoj sudbini.Trenutno,strancima odgovara da BIH postoji i bude u ovakvom obliku,ali ako jednog dana odluce da je rastave-vjerujte,to ce se dogodit za jedan dan.Recimo ne protektoratu i napravimo nesto od ove jadne zemlje.
Sve se moze promjeniti.U svoje vrijeme I u pravo vrijem...za 100 dogina..nije problem..samo je pitanje da li Vi hocete da to vasa djeca docekaju a vi da zivitre u mizeriji???/
Nema vecih seronja od Engleza. Da su mogli, zaustavili bi Bjesak i Oluju, ali zahvaljujuci SAD koja je dala zeleno svjetlo za te operacije nisu mogli. Hirursko odstranjivanje Srba ala Oluja i Bljesak je jedini nacin da se rijesi problem ovih zohara. Zivi bili pa vidjeli! Gdje god je gamad, tu mira nema!
iz gore napisanog se vidi da ustvari vi muslumani nećete zajednički život i zato ostaje neprekidna mogućnost promjene granica u bilo kom smijeru - ili će braća hrvati tržiti svoj bio bosne ili će braća srbi tražiti to isto ili će braća muslimani htjeti da konačno riješe svoje pitanje time da više sa sobom ne povlače i ostale. tako da ovaj drkadžija iz najveće, istorijski gledano, imperijalističke zemlje lupeta, a to ću potkrijepiti samo jednom činjenicom - ČOVJEK JE APSOLUTNO SLOBODNO BIĆE KOJE SVOJOJ SLOBODNOM VOLJOM STAVLJA SEBE U ODREĐENU POZICIJU!!!
Kada stranci kazu \"nema promjene granica\" oni pri tome misle da Bosnjaci nikada nece dobrovoljno pristati da legalizuju tu mogucnost za RS. Medjutim, nasi izdajnici svakim danom sa svakim novim zakojnom usvojenim u skupstini sve vise legalizuju RS i time nas priblizavaju danu kada ce se Bosna raspasti. Mi nismo kao drugi narodi. Nama drzava nije toliko ni bitna. Nama su bitniji cevapi i pite, pa smo pustili da nam cetncki agenti vode drzavu, a mi smo sretni kada nam carsija lijepo mirise na cevape.