Komentari (33)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ko si sad ti?
cuj kod prijatelja , bolje reci stranackog kolege koji pokupi sve pare iz glumcevog ministarstva za kojekakve nogometne lige. sve je to sda elita papanska , kakvih sve morona ima u ovoj sda ni torabi im ne bi mogao pomoci
Prvao i osnovno ovaj \"lik\" je dobio trostuko vise glasova od svog protukandidata i svi koji pisete da ga neko ne voli glasaci su rekli svoje i ta prica ko je kakava pada u vodu. A drugo ovaj blog se odnosi na fudbal i niste bas najbolje procitali sta treba da komentarisete fudbal ili covjeka. Razumijem ljutnju na vlast na koju sam i sam ogorcen ali mislim da se trebate bazirati na sam blog tj.na sta se on odnosi! Barcelona je \"raznijela\" Real i mislim da trebate pisat o tome a ne o glupostima koje \"sarate\" i zauzimate mijesto normalnim ljudima koji zele da se baziraju na sport a ne na vase \"JADNE\" komentare! (cast izuzecima) ogorcen na drzavu!
Ovo je stvarno glupo... Političar, povjesničar, sportski komentator... Koga boli dupe za Senada Šepića??? Neću vas više čitati, blokiram
kurton
odakle ovog ovde hahaha,ODRON
Ti Senade sada pametan? Ako ste svi u SDA pameti kao ti onda NAROD NIŠTA NE ZNA!!! Nemoj ti, Senade, o fudbalu bolje piši o svojim stranačkim lopovima!!!!
Šepiću, plati u LOGOSOFTU mjesečno 46 KM pa ćeš imati sve četiri ARENE!!!!
Narod obmanut a, njemu ko da je drago ,demagozi bulazne, pise sto ne zna ,a prodaje se omladini preko sporta.
1.Lik nema veze od fudbala. 2.Ne vole ga ni tamo otkud je,a ja znam otkud je, ne kamoli u Sarajevu. 3.Ko god piše da on nešto čini za mlade neka pita mene.Jedino što on zna je izraditi nekog za dobrobit sebe i svojih ljudi.
Zasto vec treci put jasno prepoznamo komentar njegove supurte :D :D :D
Mogao si Senade o ovoj temi da napišeš i koju rečenicu više, al´ od koga je i dosta je...
Ne želim ovog lika na Sa-x-u!
Šepićuu mrš u Kladušu predavati historiju
Senad Šepić je čovjek koji je mnogo uradio za mlade ljude u BiH. To je veliki profesionalac u svom radu i nije čudno što ga izrazito cijene najugledniji ljudi iz niza jako poznatih svjetskih organizacija koje upravo preko Senada uspijevaju da ostvare kontakt sa mladim ljudima iz BiH što je za te mlade ljude vrlo bitno i korisno. A Barca je, kao što reće Ivica Osim, pobijedila aroganciju!
Ovo je stvarno porazno... Cudio sam se sto ce ova budala od polupismenog covjeka ikako na Sarajevo-x, ali sam onda cuo da je dobar prijatelj sa novim direktorom/urednikom ove web stranice. Sepic nikad nista pametno nije rekao ni u politici ni izvan nje, pa se nadam da ce nas Sarajevo-x postediti ovih nebuloza
Ovo sam mu ja piso poslije karanja sa tihijem. mr.ahmetovic