Komentari (17)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
pipo je bolestan nemojte mu zamjeriti što bez veze laprda.
Eu-ja je dokazala da je oduvijek podrzavala genocid nad Bosnjacima,sad imamo crno na bijelo pa razmislite svi o tuzbi ponovo protiv srbije,haskog tribunala,i medjunarodne zajednice. Imajte dostojanstva s prema sebi i svojoj zemlji pradedjova. Hoce da naprave od Bosne i Hercegovine jednu bijednu izolovanu zemlju,zaostalu u svakom pogledu.Njima je to cilj.Dokazali su To! Ne dolazi za dzabe sad predjednik haskog suda u Bosni i Hercegovini,osjetili su da se Bosnjaci bude pa ce ih on opet lijepo uspavat,obecanjima i licemjernim manipulacijama! USTANI BOSNO TUZI I TRAZI ODGOVORE TUZI,NE DOZVOLI VISE DA TE GAZE I HVATAJU BUDALOM! TUZI i Srbiju,i Haski SUD i Medjunarodnu zajednicu! BOSNA4EVER!
a u pizdu maternu više, jel dosta ovih četnika... ako ih mi budemo morali smirivati ne valja...
@BETEPAH Nisam na sjeveru Evrope, vec u Bosni i vrlo dobro znam sta znaci ratovati.
ima Bosne, bice Bosne.
BOLJE GROB NEGO ROB
Koji blic krig,nije to baš tako,lahko je ratovati sa sjevera Evrope,a da si proživio 24h u rovu ili van njega vidio bi šta je rat.Rat je nenormalno stanje,ali je nekada neizbježan.Svakako za Bosnu i Hercegovinu vrijedi se boriti,na sve dopuštene načine.
Ne brini, ima za blitzkrieg i onih koji nisu u Svedskoj. Cekamo vas.
ne može se iz švedske u blitzkrieg!
Hahahahaha...Ali-Tihic zna sta je antidejtonsko ponasanje, hahahah....Pa mi Srbi sa vama ne bi trebali ni diskutovati nista u narednih 15 godina jer vama je u glavi samo rusenje nase drage i vjecne od Alje potpisane Republike Srpske sto je antidejtonsko ponasanje. Manjega entiteta u BiH, ali po svemu boljega. Hahhahahaah....Zivjela ti nama nasa draga Srpska a Tihic neka ne dolazi iz Sarajeva bas ce nam naskodit ako ne dodje. I dijasporo sada se blizi dolazak u domovinu RS ponesite dosta para sa vama i ostavite a kada potrosite pare opet kuci u bijeli svijet i ponovo ratovanje preko racunara i opet iduce godine isto. Hahahahhahaah...Bijednici!!!
I budali je jasno da Dodik radi samo ono sto mu narede Eu sefovi i pokrovitelji ratnih zlocinaca kakvi su Solana, Rehn i ostala fasisticka banda. Milorad Dodik - faktor stabilnosti Ratko Mladic - Eu Heroj
Hvala ti Hare sto mu odvali klempu neki dan pored Miljatske, vidis, primilo se.
hajde lupi tom sakom u sto vise da im ebemo mater hocemo jedan blitzkrig do drine???
Eh Tihi, sad jos samo nagovori svoga jarana Covica da ne ide ni on, pa napokon zaustavite taj komad budale u rusenju nam jedine domovine Bosne i Hercegovine, koja njemu nista ne znaci!
HAHAHAHAH Opasni Tihi :) Idi tuzi nas Medjnarodnoj Zajednici, on su vam bas \"pomogli\" i i nace :DDD