Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sve cesce se pominje kategorija bosnohercegovac i stav o jednom narodu pod imenom bosnohercegovac. Izvinite, ali ja ne mogu biti isti narod sa Hrvatima i Srbima. Mi imenujemo svoj narod novim imenom sad pa sad. Da smo isti narod ispalo bi da smo izvrsili genocid sami nad sobom, sto je priznacete apsurdno. Pamet u glavu. U se i u svoje kljuse. Pa valjda imamo i mi skolovanih ljudi.
G-ine Inzko ZNAMO dobro da vam politicki lideri kazu sta trebate danas odlucit i koju retoriku javno iznosit! ZNAMO mi bsonohercegovci da je izglasenje zakona o referendumu u genocid vorevini danas LEGALNI nacin separatizma i odcjepljenja genocid tvorevine, vasom sutnjom se samo otvorili KUTIJU PANDORE , dozvolili se nacistickim srbskim zvjerima da mogu izabrat uskoro da se odcijepe od nase suverene drzave BiH-e!!!! Tihom reorikom vi oduzavae agoniju Bosnohercegovackog naroda, niste spomenuli ukidanje viza u Julu vec spominjete izbore u Okobru a dobro znate da ako ne bude promjena i reforme USTAVA BiH-e za par sedmica da izbori u Okrobru NISTA nece promijenit vec SAMO pogorsat situaciju BiH-e jer ONDA dolazi separatizam i kradja pola eritorije BiH-e!!!!! Bosnohercegovci prpobudite SE Pandorina kutija je otvorena prije par dana kad je genocid tvorevina usvojila zakon o referendumu!!!! BiH4EVER!
ovaj srb-in se razumije u tumačenju ustava ko srpkinja u anal-hardcore
Znaci ovaj djabalebator Inzko prihvata stanje ovakvo kakvo je da se ne mijenja do oktobra. Zar ne vidi majmun da ima jos 7mjeseci i a zeli moze dosta toga da se promijeni. Zato moj savjet narodu BiH-patriotima dignite se i proteste svaki dan trazeci da se stanje mijenja. Ovo je nepodnosljivo i vrijeme je da se digne na noge sutra moze biti kasno za gradjane,a lopovima na vlasti sve ovo odgovara
Moze se promijenit stanje ako za sedmicu najkasnije vise stotine hiljada bosnohercegovaca dodje na ulice sarajeva, banja luke, mostara i kaze STOP svim politickim liderima i hocemo ustav koji imamo vec skoro dvadeset godina!!!!!! bilo bi vam svima manje u dzepu a najvise trojici glavnih predstavnika tri konstuitivna naroda bih-e koji prestavljaju samo svoj bankarski konto!!!!!oni i dalje traze tri konstuitivna naroda a ne demokraciju i prosperitet bih-e.bosnohercegovci hoce funkcionalnu drzavu, poso, kulturu, putovanja a ne kojekakve konstuitivne narode, ima jedan jedini konstuitivni narod a to je Bosnohercegovac! dosta vise igranja sa drzavom i narodom bih-e!!!!
SVE STO DODIK KAZE INZKO KROZ NEKOLIKO MJESECI POTVRDI...PRIJEDLOG O CETIRI FEDERALN JEDINICE JE DOSAO OD DODIKA, SAD SU GA PRIHVATILI I HRVATI, SAMO JOS DA INZKO TO POTVRDI I MIRNA BIH.... OCIGLEDNO JE DA TAKTIKA: ISLAM BOSNA POD PLASTOM CJELOVITOSTI BiH NE PIJE VODE.. IZGLEDA DA SRBI I HRVATI NECE DA ZIVE SA MUSLIMANIMA, A I MUSLIMANI NECE SA NJMA SAMO SU OKUSALI DA UZMU NJIHOVU ZEMLJU.. TAKTIKA SRBIMA SRBIJA HRVATIMA HRVATSKA A BOSNA I HERCEGOVINA DZMAHIRIJA NE ODGOVARA NI EUROPI.. ZNACI OSTAJTE MUSLIMANI ZDRAVO U TORU NA 22% TERITORIJE, I SVRSAVAJTE CITAJUCI KOMENTARE VASEG VOLJENOG PIPE 4 EVER..
ma otivi ces i ti uskro ako bog da. dosta nam je austrougara kroz povijest.
podudlao ga i svim bosnohercegovcima lipo!:) bosnohercegovackim politicarima se ne zuri, jer ako se promijeni ustav bih-e izgubi ce svu privilegiju pljacke....... bosnohercegovci trebaju napokon osnova jedan komite za uspostavljanje na funkciji ustava bih-e koji je vazan jer nije bilo drugog do danas, ka bosnohercegovacki politicari ignorisu svoje gradjane onda nek i bosnohercegovci ignorisu svoje politicare koji ih prestavljaju na vlasti...........kad nemaju volje i inicijaive za promjene nek to dodje od samih gradjana, bonsohercegovcki politicari koji su na vlasti vec vise od deset godina da su htjeli nasoj drzavi bih-i bi vec prije pet godine bile ukinute vize ali su za pet godina svoje bankarske konte svi dobro napunili.................trebaju bosni i hercegovini pravi poliicari i mladje energije a ne lopovske mafijske grupe,dodik, spiric, tihic, covic, radon itd.....
Prokomentirao je i donošenja Zakona o referendumu u Republici Srpskoj te kazao da je tu bilo mnogo nepotrebne uzbune. \"Zakon o referendumu je postojao i prije i niko se nije bunio, ali je sada došlo do nekih izmjena koje još nisu na snazi\", rekao je Inzko. Pametnom dovoljno. Rezimirajući ponasanje nakon aprilskog paketa jasno je da je MZ napokon shvatila da su Muslimani cijelo vrijeme pokušavali da naprave 100% džamahiriju. A od kada im mi to govorimo....
priznajem da smo mi srbi ubice, siledzije, genocidasi, teroristi, manipulatori, inernacionalne profesionalne ubice, lopovi teritorija i pljacka drzava al opet nam niko nista nemoze jer su srbi izmisljeni za internacinalnu pljacku balkana a pogotovo bosne i hercegovine.
aferim g-dine Incko samo tak LEDENDO BOSANSKA BIH4EVER!
u prevodu znaci nema promjene ustava jer ce bi bih-a uskoro dve drzave u korist genocidne tvorevine, incko minimizira glasanje referenduma jer hoce samo da dobije vremena za genocidnu tvorevinu, poslije izbora bice kasno za bilo kakve promjene ustava i ukidanje viza bih-i ko suverenoj drzavi a ovakav staus quo ide u korist genocidnoj tvorevini i poliicarima pljackasima na vlasti u svim strankama koje danas vladaju i cijeloj bih-!!! svi zajedno drze u saci segergacije, diktature, agonije, rasizma drzavu bih-u ko i njen narod.... eu-a nece ukinut vize bih-i samo je sve jedna lijepa politika za buducu veliku srbiju, a vi bosnohercegovci spavjate rata nece biti..........