Reis Cerić traži izvinjenje od Inzka
0
"Nema pravo udarati na čast i dostojanstvo reisu-l-uleme"
Komentari (232)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Incko treba da traži da se iz Fatinog dvorišta izmjesti crkva
Sramotis muslimane cigane jedan, ti nisi ni V od vjernika
Ha,ha,ha....Da ti se izvine ....? Umrijeću od smjeha...Pa ko si ti i šta sebi umišljaš? Obični huškač ....pun mrznje...Stidi se Seriću !!!!!!! I goni se u neku ....
Ja koliko vidim ovdje se sve neosto neargumentirano optuzuje.Cujete na \"60 minuta\" nesto i apriori to prihvatate kao istinu.Kako da vjerujete covjeku(Bakiru Hadziomerovicu) u njegovu profesionalnost i istinitost ako znamo da javno podrzava jednu stranku?Pa zar jedan novinar smije da bude pristrasan i stranacki opredjeljen ,elementarna logika kaze da tako ne moze obavljat svoj posao na objektivan nacin.
Pita znojni turčin realistu sviđa li mu se, da li još hoće, A nasmijan mu realista veli: \"Guraj, brate, dok mi oči ne iskoče!\"
Poštovani,da li se na ovom forumu može normalno raspravljati bez vrijeđanja,psovki......,Ja protiv vjeronauke u principu nemam ništa protiv ali protiv vjerskih glavešina koji se petljaju u stvari u koje apsolutno nemaju pravo IMAM. Uvaženi ef.Ceriću drižite se onoga što Vam je izvorni i jedini bogom dati posao da budete prvi među jednakima,da približavate ljude vjeri a ne svojim komentarima i političkim pamfletima tjerate ljude da iskaču iz kože. Kao Musliman čije dijete pohađa nastavu vjeronauke (na početku školovanja sam potpisao papir kojim se slažem da moje dijete pohađa nastavu vjeronauke,znači na dobrovoljnoj osnovi) nema apsolutno ništa protiv da ocjena iz vjeronauke bude izuzeta iz prosjeka ocjena jer ni moja ocijena iz vjeronauke kod rahmetli ef.Hula-Hopa(oni koji su sa Starog Grada znaju ko je) nije ulazila u prosjek ocijena pa me evo živa,zdrava i vjerski obrazovana. S toga ef.Ceriću šta je sporno u odluci ministra Suljagića?????!!!!!!!!! A Incko je bio blag vjeruj te
kraljevina ZAKON!!!!!!!! www.royalfamily.ba
za@brku, samo ti mene kuni-ja tebe necu vec cu te blagosiljati pjesmom: \'\'J.e.b.o hodza brku, pa mu brko crko\'\'
sto se brko uzbudio na ralistine stihove e brko jesi li d*ko haha
@realista Parat će tebe akobogda u đehenemu vatre, za takve pogane riječi
Realisti pričala baka mu stara Da je dobrog turčina imala. Nije tada baka mogla znati Da će joj unuk homić postati.
za@realista, he...he..,prepjevavas moje stihove-\' \'\'Jarac dreci pa mi usi para, nije jarac vec hodza s minara\'\'
Treba uvesti bon-ton u nastavni program,pa nek ide ocjena u prosjek,samo bi res-efendi trebao da krene od predskolskog gradiva,pa kad to svo gradivo prede,u sto osobno sumnjam da ce savladat,nek onda drzi govore,i obraca se puku normalnim tonom,a ne,da se \"guli\"kao hercegovacki kenjac.
Ko to jauče, šta to nebo para? To mlad turčin @realistu kara...
Oooooooooooo idiote, ti možeš predstavljati sebe...mene kao muslimana BOSANCA niko nije uvrijedio....idiote
vjeru u kucu, obrazovanje u skolu.
A ti imaš,ceriću, pravo udarati na čast i dostojanstvo ministrovog (mrtvog) oca (tj. babe)!!??? Koja licemjernost!!!!