Komentari (57)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
et da vidim sad onog gazdu iz Pravde, pozz za normalnu raju
pa i trebaju da placaju jer su cijene pica u sarajevu u najmanju ruku bezobrazne
-Pogledajte samo leze i KUKAJU kako im je lose !
Gospodine Slavene, stavi na tapet cistocu u Opstini Centar,sve je prljavo,puno otpada i zaraze.Zar su tom Becirovicu skupe metle ?????
Nacelnik opstine Centar Becirevic je najgori nacelnik u Kantonu Sarajevo.Slika se kao i svi iz SDP-a,i nista konkretno ne radi. Prljavstina je ovladala opstinom Centar i nista se ne cini.Nek dodje na Ciglane i vidi ruglo od poganluka i smeca po ulicama,gajbi iz kafana,smeca i rupa po Merhemica trgu.
samo tako, nema odustajanja odlicna vijest, ima da placaju ti profiteri, korisnici nasih javnih povrsina kamo srece puste da i ostale opstine idu ovim putem.
@Sara, Savo Šujo, pa što gledate, ko vas tjera. Čitajte poskok i naročito u Kiseljaku, gledajte urbane face.
@Kefir Samo takvi ko ti i mogu biti \"vlasnici ugostiteljskih objekata\". Ne razumijete ni Veselu svesku a ne zakon ili neku odluku vlasti. Pa \"prijatelju\", jednostavno je jako, ako zakupljujes recimo bastu od opstine, i ne platis na vrijeme, uvode ti sankciju da gubis pravo na bastu u narednih 5 godina (znaci i da hoces, ne mozes aplicirat), a isto vazi i za tvoju porodicu. Da se ne bi napravio budala pa istu bastu dobio na racun zene, djeteta, ma.t.ere.
Svaka cast, cestitam. Drzi se majstore, ne daj da te ometu. Ovo je druga opstina, od kako si ti dosao. Nek placaju bastovani, javne povrsine su vlasnistvo gradjana.
pa ko nisi shvatio na takve nisam ni mislio...........vec na one smijesne likove koji nose naocale po hladu samo da raja vidi da ih imaju itd.....haj vozdra
turska posla
čuj snobovi, hahahhahha ja sam student i odem sa dvije marke na kafu ovdje sad ispade ja snob
Sve je to lijepo i dobro, samo da se jos ogranici velicina tih javnih parcela, da ne prolazimo u jednom redu izmedju tih basti.
Podrzavam. Ko koristi javnu povrsinu za ljetnu bastu ili nesto drugo, nek to fino i plati. Samo cvrsto i bez odustajanja.
koliko sam skontao, ne mora biti tacno, zabrana se odnosi i na clanove porodice. ono ako neko ne placa, pa dobije zabranu, da mu kasnije ne dodje zena ili dijete da trazi istu tu bastu za koju je izrecena zabrana radi neplacanja.
Zna li neko ovo razjasniti; Citat: \"Ova odluka, kako navodi Kovačević, se odnosi i na članove porodice vlasnika određenog poslovnog objekta.\" Završen citat. Šta se misli pod tim odluka se odnosi i na članove porodice vlasnika ? Vlasnik sam ugostiteljskog objekta u kojem radimo ja i još troje. Nijedno od tih troje nije mi rod. Članovi moje porodice imaju druga zaposlenja i drugi biznis i nemaju vremena za moj ugostiteljski objekat. Trebam li platiti istu sumu novca onoliko puta koliko imam članova porodice ? Ludo, ali tako izgleda kad se čita gornji članak. Ili Kovačević pretpostavlja da mi neko iz porodice zasigurno radi u mom objektu pa se plaća na osnovu broja zaposlenih članova porodice ? Ili šta ?
Izgleda ima i cestitih SDP-ovaca. Prvi medju njima je Zeljko Komsic i par drugih rijetkih.