Komentari (7)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
@Pipane bosanski mora da su vam egipcani podvalili biber umjesto soli :) ovaj Zoran vam je i najbolje objasnio do kojeg nivoa ste zaglajzali.
Za one koji to mogu / zele uciniti: Apeliramo da nam nametnute samo JEDNU stvar ... OBAVEZNO glasanje za sve punoljetne stanovnike / drzavljane BiH. Tko ne glasa, imati ce vece poreze na primanja, na dobit, skuplja mu je registracija automobila, itd. Vidjeli bi odmah kako bi se slika promijenila, jer bi 50% apstinenata napokon MORALO reci da im se ovakva BiH vlast NE svidja, da ovakva BiH nema buducnosti - nacionalne partije bi nestale, a BiH izgubila vize i prikljucila se EU u roku odmah, ... Dakle primjeniti vec vidjeno i primjeniti SAMO JEDNU stvar - OBAVEZNO GLASANJE ZA SVE! Hvala, Napomena: [email protected] je nepostojeca e-mail adresa i predstavlja skupinu gradjana koji osjecaju da nam ne treba mnogo, vec samo jedna jedina stvar, da se uspravimo i izadjemo iz ovog politickog tunela bez kraja i svjetla. Pomozite nam da je ostvarimo!
za : Pipo, zaPipu, Jovo, Brane... Ni jedan od vas nema sto za jesti.. niti imate posao.. imate kompijuter na kojem se izivljavate, al razmisljate kako platiti internet.. iduci mjesec... STOKO NACIONALISTICKA POKVARENA....
pipo, majmune POtureni moracete ici raditi a RS ostaviti na miru jer nemate sta jesti a dzabanu vise niko lud nije da vam daje.
Prestanite davati ovim našim talibanima sadaku. Možda i počnu nešto da rade a ne da razmišljaju o politici i palamude, pa s noge na nogu. Na kraju im skinu 20 KM i napadaju parlament.
Covjek je u pravu kad kaze da razvoj demokratije ide uporedo sa razvojem ekonomije. Cudo da ta \"agonija\", kojom vi nazivate stanje u BiH, nije ni malo sprijecila RS da se ekonomski brze razvija od federacije. Zamislite li se vi ikada, a i sama mz, koliko je ko para dobio sa raznih strana, koliko federacija, a koliko rs, i koliko je ko napredovao, odnosno nazadovao? I zasto? Koliko je meni poznato, imali ste cak i bolje uslove. Zato se ne bi moglo reci da je samo drzavno uredjenje prepreka za razvoj, vise je sprega kriminala i vlasti, korupcija, nerad, velika socijalna davanja, nemoral, kradja, itd...i vasa definitivna nemogucnost da ista uradite sami, vec stalno cekate neku sadaku i kukumavcenjem pokusavate nesto ostvariti. Kad bi se vi osamostalili, propali bi ko anticka grcka!!! Imate politicare hohstaplere i seeratore, lijenstine i neradnike, nekonstruktivne, neperspektivne, neobrazovane, starinske i zaostale, ratne, ma...crno da crnje biti ne moze...nigdje strucnjaka i odlucnog
Slazem se G-ine Inzko al PRIJE SVEGA treba stabilizovat politicku situaciju u nasoj drzavi pa onda sve drugo!Vi najbolje znate ko blokira prosperitet na svakom nivou u nasoj drzavi i sta je SOLUCIJA! UKINUT genocidnu tvorevinu,USTAV drzave Bosne i Hercegovine,JEDNA PREDSJEDNIK,POLICIJA,PARLAMENT ovak SAMO AGONIJA DRZAVE I NARODA,dosta vise!!! BIH4EVER!