Komentari (14)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Da li je moguce selektivno djelovanje , da odradi samo rs ?
Pravilno je bismo a ne bi smo. Sramota!
kako ba nije bilo pojava od Černobila...meni u komšije svi zečevi pokrepali nakon par dana....
ma brate cim mu vidim prezime nista mu ne vjerujem
Hoće li nam poskupiti gorivo !!!!
Profesor Milošević je sigurno jedan od vodećih stručnjaka( ako ne i vodeći) iz oblasti fizike na ovim prostorima i njegovo se mišljenje sigurno može uzeti kao valjano. Žalosno je što se sve ovo desilo narodu Japana i okolnih azijskih zemalja, ali je možda i žalosnije što se svi trude da od svega ovoga naprave senzaciju. Nije mala stvar to što se desilo ali ne smijemo praviti bespotrebnu paniku. Kako očekuješ da ta radijacija pređe pola zemaljske kugle( bez obzira na jačinu i smjer vjetra) i dođe do nas?! Da pređe tolike planine? Uozbiljite se, kolega! :)
e joj profesore vi isto đak neki a ne profesor
nemoj zezat...
Po vasem naslovu, znaci da smo na sigurnom dok smo zivi :) Jadni mrtvi, pa zar nije dosta sto su rahmetli, jos im i ovaj belaj.
Ne moze biti nikakve prijetnje Sarajevu i Trokutani-bosnjackoj [Sarajevo- Zenica-Tuzla ],jer taj trokut je vece zlo za Balkan i od samog cunamija ili nuklearne bombe.
E selekcija ti mora da zivis u Hadzicima pa je tebe vec odradila radijacija LOL
PROFESORE NE RISE
tako je i bilo kad je rikno ČERNOBILJ..pa bilo svega..još ima posljedica
Profesore,da li je moguce da to utice na Edina Dzeku?