Komentari (15)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
cuj po ljude i zivi svijet, isto ko kad kazu rs i bih hahahah
Zemljo tisućljetna Na vjernost ti se kunem Od mora do Save Od Drine do Une Jedna si jedina Moja domovina Jedna si jedina Bosna i Hercegovina Bog nek\' te sačuva Za pokoljenja nova Zemljo mojih snova Mojih pradjedova Jedna si jedina Moja domovina Jedna si jedina Bosna i Hercegovina
Zanimljivo je i sto ti pises \"nema te\" umjesto \"nemate\". Najgore je kad neko hoce nazor da bude pismen pa razdvaja i sta ne treba.
nije mene strah radijacije nego kriminalaca
mirno setajte, radijacije nece biti
Ovo je najjače: http://adf.ly/w7G2
kraljevina ZAKON!!!!!!!! www.bosnianroyalfamily.org
sjecam se jedna analiza poslata kod doktorice koju znam na u engleskoj, i doktorica rekla da ona mora analizu uraditi i da ta poslata analiza nije validna.... ova doktorica iz sarajeva poslala uvrijedljive emailove sa psovkama :D hahahahaha
nisi me skontao da prevedem j.e.b.i se jesi cuo, idi negdje drugo i prosipaj se a ne na ovoj temi!
sto se bunis, tako je i bjelorusiji..... zbog statusa \"post komunizam\" sve je ponisteno i nepriznato, mora prvi razred skole ponova kad dodje na zapad, i kad pokaze doktorsku diplomu, sistem je baci u kantu za smece, namjerno. nista cudno tu nema.... svakome je isto sa post komunizma.
fuck you englez
pod hitno pitati profesionalce koji su obrazovani na zapadu, jer tito partija je svoj virus solidno plasirao..... svakom ko ima diplomu treba ponistiti je, jer inace nije priznata bilo gdje, kao validna.
Ja zaista ne znam sta bi ovi nasi strucnjaci drugo mogli i da izjave do ono sto cuju od zvanicnih nadleznih institucija na nivou cijele Evrope, a opet s druge strane, drzava nam je takva banana da cak i kad bi bilo nesto opasnije nista ne bi mogla da uradi. Helem, zivi i to ti je to.
nece ni recesija u Bosnu?
Do jucer nismo imali uredjaj za mjerenje zagadjenosti zraka i smoga u Sarajevu, a sada nas ubjedjujete da imate nekoliko uređaja za mjerenje radijacije u cijeloj BiH. Zanimljivo. Nema te vi pojma ni sta mjerite.