Komentari (16)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
mozda sam glup nemam vise pojma. pa vas molim da mi neko objasni ovaj novac od MMF jel to za budzet FBiH s obzirom da se u tekstu spominjke samo taj elemenat, ako je to to onda oni samo uzimaju novac da bi oni mogli zuvjeti, jer od tog novca odnosno od budzetskih sredstava se finansiraju nase kulturne bastine kao recimo zemaljski muzej pa zatvorise ga jer je njima manje ako njima sta dadnu pa i druge da nenabrajam jer vi to isto znate ?????????
Zakon o penzionisanju pod povoljnim uslovima ova korumpirana vlast nikada neće usvojiti, jer je ekonomski bolje da svi penzioneri pomru i da niko ne dočeka penzije.
Pored tolikih donacija 20 godina nije se otvorila nijedna fabrika od tih para,nit je drzava krenula naprijed. MMF-KOGA I STA VI FINANSIRATE U BIH???NEK VAM VRATE DUG ONI KOJI SU PARE POTROSILI A TO NISU GRADJANI BIH!!
Tako i treba ne finansirajte privatne dzepove politickih partija,gradjani ionako nevide NIKAKVE koristi od tih kredita sem da ih moramo vratiti dok drugi prave vile na nas racun.Stop finansiranju privatnih dzepova.
-Schwabendorf....! -Voda kljuca na 100° C., a kod nas u Bosni ne moze -prokljucat ni na 120°C,pa da ova raja ustane i -uradi ono sto treba da uraida ove politicare motkama rastjera...!
Donijeti zakon o povoljnijem penzionisanju, nema novih zaduživanja
haj fala bogu kad vec ovi nasi nisu pametni, bar jesu ovi iz MMFa
Tako i treba! Svu pomoć stopirati, pa da vidimo što će se desiti. Kada pola miliona može živjeti bez posla i primanja, neka to iskuse i svi ostali. Tek kada se sve uruši - možemo graditi novo, novi politički sistem i novi Ustav. Opet će biti u prednosti, jer su se sve ove godine lijepo obogatili!
MMF- bez njega nema priče, ni hape!
Kako ljudima nije jasno da je sastanak sa delegacijom MMF-a vrlo bitan za BiH i nene grđane, da se samo zahvaljujuci Međunarodnom monetarnom fondu bih moze izvući iz krize, odnosne bez istog ne može funkcionistai, ne samo BiH nego vecina zemalja.
mmf, mini muther fucker
samo ne dajte sda-u nista. sve ce upropastiti.
na kojoj si ti terapiji,imaš paranoidne nesprovodive zamisli,nemoj preskakati terapiju,ujutro crvene a navečer bijele
mmf-čitaj svjetska lihvarska organizacija
Treba dobro rasporediti pare koje dobijemo od MMF-a...