Komentari (53)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
da nije zalosno, smijesno bi bilo. Ali opet se smijem jer mi nista drugo ne preostaje. Gdje je ostali svijet a gdje smo mi, u pm!
čuj lopova avdispahića postavilo tek sad za rektora.. znači ništa što je potpisao ovaj lopov ne važi....profesore, kupil se šta od stanova ovih dana? SDA nabacila šminku pa umjesto đamijaša doveli minđušara da za njih obavi prljavi posao ... ministre kolko si dobar? sve po starom... kolko će ova vlada ostat...hajmo se kladit... ja joj dajem 2-3 sedmice maksimum hahahaha
http://www.avaz.ba/vijesti/sarajevo/sdp-bih-vlada-ks-pokusava-dovesti-gradjane-u-zabludu ŠTO SE O OVOME NE PIŠE NA KLIX-U?
pa koji ste vi ublehaši - SDA, na faci vam se vidi da ste kriminalci, treba vam svima koji ste u prethodnim periodima ostavili dugove, a kad vam se pogleda iz biografije vidi se da ste radili na državnim jaslama i da nikome niste odgovarali za te \"dubioze od gubitaka\" i da vas još uvijek BOSANSKI SANADERI niko ne procesuira i ne podnosi krivične prijave za neodgovorno trošenje državnih para jer to su novci od građana Kantona Sar., samo znate trošiti na plate a ne na razvojne projekte
zeljkovicu sto ne kazes koliko si ti ostavio duga kada si otisao?
koje obmanjivanje. pa naravno da nema kada je sve planirano budzetom. budzet i jeste tu da se sve planira unaprijed a ne da trosis kako ti u datom trenutku padne na pamet. zaposlit ce nove policajce odane SDA-au da jos vise utvrde svoj bastion. nije vas briga za sigurnost gradjana nego za vasu sigurnost. fuj gadite mi se.
Drzave su se raspadale i zbog manjih stvari nego sto je besparica. Kako vi mislite da ce se ova imitacije drzave odrzati? Preustroj Federacije je zadnja šansa Bošnjacima da uz projekt jedinstvene BiH pridobiju Hrvate, dakle barem još jedan od konstitutivnih naroda. Bez Hrvata nema ni Bosne i Hercegovine. Sto nas dovodi do zakljucka da se buducnost BiH svela na dvije opcije - raspad ili etnoteritorijalizacija. Birajte.
Hoce li ikada iko u ovoj drzavi odgovarati od politicara? to je izgleda NEMOGUCA MISIJA. A zasto: - Pa narod voli da trpi - Nemoj te ga dirati ON je iz nase stranek, ili iz naseg naroda ili iz nase mafije. - ma neka ga neka hapne svakako nije nasa-stroga pasiva. PA NARODE KADA CES SHVATITI DA OVI POLITICARI MORAJU ODGOVARATI ZA SVOJ NERAD I LOPOVLUK. JER ZELITE DA VAM MIROVINE BUDU MINIMALNE I DALJE DA VASA DJECA NEMOGU KUPITI ONO STO SE U NORMALNIM VREMENIMA MOGLO PRIUSTITI. JER ZELITE DA ZAISTA DOKUCITE DNO DNA. VISE JE IZLISNO I OTRCANO GOVORITI PA DOKLE CE NAS JAHATI I PRAVITI BUDALAMA. TRPI NARODE. NEKADA JE NEKO NAPISAO OTPOR STOKO.
imal na slikama onog cara što je kao pripravnik radio \"vrlo odgovorne poslove\"? hebote koji klovnovi...
crveni kmeri sdp i kriminalna sbb sve pokrali, vidite narode sta rade od nas, mi jedino od SDA mozemo ocekivati spas, sdp i sbb zatvorise zemaljski muzej, i pred zatvaranjem su sve vaznije kulturne bastine drzave BiH i to sve zahvaljujuci reketsima iz sdp i kriminalcima iz sbb, oni su provjereni antibosanci i rade po uputama zlocinacke organizacije sanu iz beograda.
Nisu njemu ni morali lovu nudit. Prepao se Damir Avdispahića koji drma na PMF-u. Tako da je SDA uštedila na novom \"ministru\" Hebo te koja država... noga odavde.
prva radna hevta SDA-ovaca i....... odmah su namah klepili\' = 1.302,00 KM
Premijeru stegni\" koqe\", pa nam pod hitno daj šta je sve pojedeno i popijeno i u kojim su kafanama, restoranim i hotelima širom BiH plačani računi. Jedna se prije neki dan hvalila i sa donjim vešom.
Potrosile komunjare kao sto su komunjare trosile na pica i raveku
Kakav zeljkovic Vikicev specijalac. To je jedan obicni DEZERTER. krajem 92. God od MUP-a dobiva odobrenje da posjeti porodicu u Njemackoj i vise se nije vracao do 1998. God. U normalnim zemljama zna se sta se radi za DEZERTERIMA a kod nas i u SDA politici, oni postaju direktori i premijeri, ZALOSNO. On je jedna obicna pobjegulja koja ce i ovdje prvi put kada zagusti \" morati\" nekoga posjetiti van na par god dok se sve ne smiri... Fuj...
Ali odlično, dok je SDA bio na čelu KS onda smo bili u minisu, pozitivna, pa i nula je odlična stvar