Komentari (34)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Tako i treba, samo u kost!
Bravo moji Hrvati idemo zajedno sa Srbima pomoziomo jedni drugima.Odlično!
Zali Boze SDA podanika...
I ne treba da ga bude, da se ne bi usvojio zakon o Prebivalištu!
Svaki građanin BiH se treba vratiti na svoje i ne smije se nikome onemogućiti povratak. Dok se ne završi proces povratka, dok povratnici ne ostvare svoja osnovna ljudska prava i dok ova zemlja ne izlječi svoje duboke rane ne treba biti nikakvog ograničenja, sputavanja ili strašenja povratnika. To što je SDA sve ove godine sprječavala povratak Bošnjaka u entitet RS i Hercegovinu, HDZ zabranio Hrvatima da se vraćaju u entitet RS i centralnu Bosnu, a SNSD-SDS iseljavao Srbe iz entiteta FBiH u entitet RS ne smiju biti razlozi da se sada zacimentira stanje na terenu... po principu "ko se vratio vratio"!
Što volim kad musle ruše institucije bih!
Ma ni nema potrebe za kvorum. zasto bi se uopste raspravljalo o prijedlogu zakona koji uskracuje ljudska prava i uvodi diktaturu na ovaj nacin.
Mnogo sam čitao o ovom zakonu i mnogi moji prijatelji su me uvjeravali da nije dobar, da će spriječiti povratak, da će se ljudima oduzeti pravo slobode kretanja i da će MUP RS-a dobiti pravo da ljudima oduzima lične karte. Nisam pravnik i ne mogu sa sigurnošću tvrditi da li je ovo sve tačno, ali ako postoji i najmanja sumnja da bi se neke od ovih stvari mogle desiti onda sam definitivno protiv ovog zakona.
Toliko o ozbiljnosti i "patriotizmu". Trebaju se svi pojaviti i izjasniti se da li su za ili protiv a ne ubirati platu na to da ostanu kuci kako su i navikli. Svakim danom veliki broj politikanata blati i bruka ovu drzavu.
ma daj sa ovim se postupkom samo pokazalo ko je od bisnjackih "patriota" spreman podrzati ovako nakaradni prijedlog iz RS-a a ko ne.
Nece biti. Ovim je samo pokazano ko NE SMIJE DA SE izjasni po pitanju tog zakona.
Tačno me interesuje rješenje od ovog Suljagića. Kritikuje, apeluje, poziva, ubi propagandom, daj rješenje ovima gore pa da se to konačno i riješi... traći se vrijeme bezveze.
Zakon se moze iszglasati, ako je toliko vazan, ali samo ne smije da bude na stetu nijednog naroda. Kao ovakav ne smije biti donesen, treba neka promjena, jer ovo je cisto zataskavanje genocida i njegovih tvoraca!
sda kao i uvijek svoje interese ostvaruje preko nas gradjana!!
@pošteno govoreći, možeš ga dudlat do jutra :) I li Bošnjaci ili srbi, nema druge, do istrebljenja. Pa ćemo vidjeti..Nova generacija Bošnjaka je čvstra, jaka i ne prilagođava se nikome. Zato, samo u kost!!!
čvrsta*
Koja to nova generacija? Ovi... 1990-godisnjaci? HA! Nabijem tu generaciju Bosnjaka a i Srba na mlohav qurac. Toliko su cvrsti. Nit je vojske sluzilo nit se kulturi ni disciplini naucilo a tu mi pricas o nekom "do istrebljenja". Ma vi sugu niste u stanju da istrijebite. Idite ba djeco igrajte se zmire.
A što je došao Halid Genjac ? Ovaj Bradarić ?
Sve go četnik i ustaša!