Komentari (22)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Mister \"ESKALIBUR\",daj promjeni nadimak,ne blati tu legendu. Kao prvo rat nije bio gradanski. Ovaj sto se predstavlja kao \"Koljomir\",valjda je htio napisati KONJOMIR. Dali znas da su pojedine porodice iz srbije bili saveznici Osmaliskog carstva, recimo Obilici cak sto vise sultani su se zenili iz njihovih porodica. Dali znas da su prvi pravoslavci u Bosnu dosli dolaskom Osmanliskog carstva kao njihovi vojnici naravno.U Bosni su prije toga bili Bogumili i bogumilska crkva za koju je Vatikan rekao da je hereticka. Najbolja je izjava jenoda vladike koji tvrdi: Srbi su u sedmom ili osmom stoljecu pregazili Drinu\".Predpostavljam da nikada Drinu nije vidio jer inace ne bi takav paradox tvrdio, da mi ga je vidjeti ko je Drinu pregazio.Sve dok Vi i takvi kao Vi se glupiraju izjavama i nisu svjesni da smo jedina drzava sa tri vlade tesko da ikome bude bolje.Pa podjela PDV-a je sve rekla, veli mile hocu pola, a uprava kaze ne moze uplatili ste samo 17,5%.Znaci Entitet RS ucestvuje 17,5%
srbija sva manja manja srbija sve tanja tanja srbija smrdi smrdi zlocinom prdi prdi
@ESKALIBUR U bivsoj SFRJ sam se osjecao kao Jugosloven iako je bivsa SFRJ uredena po mjeri srpskog naroda i nikome nije smetalo (Slovencima,Hrvatima,Muslimanima,Makedoncima,Crnogorcima,Albancima itd.).Medutima, dode Milosevic i probudise mu se velikosrpske teznje i aspiracije za Velikom Srbijom i tudom teritorijom sto je bio povod za raspad SFRJ.Posto su u svkoj federalnoj drzavi bivse SFRJ postojale snage koje su tezile otcijepljenju,Miloseviceva ideja i namjera je dosla kao kec na desetku.Raspade se SFRJ,raspade se Miloseviceva ideja,stvori se mala Srbija a Rusi ni prstom da mrdnu dok nije doslo do rasprodaje Srbije.
@ ESKALIBUR: Snaga Rusije ........ha ha ha ha......bla...bla...bla.... Pa sta vam se treba desiti i koliko nesrece ce te preturiti preko vasih jadnih ledja prije vec skontate ista o ovome svijetu. Hajde nek ti bude....cekaj ti dok ti Rus dodje pomoci..... P.S. Samo da pomoc ne stigne ko i ona 99-te mislim u vidu kulturno-umijetnickih drustava i tako tih stvari.
eh da je srece pa da idete u rusiju da studirate i tamo da ostanete! jeste izabrali mocnu zemlju ... procitaj samo statistike koliko ih vec u 40. godini umire od alkohola i sve ti je jasno kakvi su rusi moje misljenje je da se nikad RS nece ukinuti, zasto bi je neko i htio sada ukidat kad je to stabilan dio BiH. na zapadu uopste ne postoje razlozi za ukidanje
Samo polako da nešto razjasnimo.Vi koji mislite da ćete utopiti RS u tzv.BiH,pravite veliku grešku.RS je danas puna ruskih investicija.Najsvježija je ona iz Modriče(rafinerija ulja).Biće ih i u buduće još mngo.Studenti iz RS ići će na studije u Rusiju,a u Banja Luci će biti otvoren ruski univerzitet.Takođe morati znati da je u današnjem svijetu opasno zbijati šale sa Rusijom ili pokušati arčiti rusku imovinu.Opasno i neoprostivo je pokušati nasrtati na Rusiju.Kazna je za svakoga surova.tako će biti i za vas,ne dozovete li se pameti.Ovo vam je upozorenje.Pamet u glavu.
Ovi srpski politicari trebaju jasno reci , dosta ove smrdljive crkotine BiH ( da prostis) ! TREBA RASTURITI FEKALIJU !!!!! A mungosi VIA ANADOLIJA !
Ma mozete nas uhvatiti za onu stvaR, ALI PRVO OPRATI RUKE!! I to ako vam mi dozvolimo ! Znaci njezno i ritmicno .Bijedni misevi ! Previse se ku)rci)te ,a kada dobijete po vagini ,nastaje kmeka i horsko pjevanje raznih majki po skupovima ! More mrs!
Kuzma stalno govori jedno te isto.Bilo bi dobro da se zalaže za anks 7 iz Dejtona, Kuzmi to ne paše.Zato što kopa i rukama i nogama da se održi zlo zvano rs iz 9oi. Zaboravio da je ovo 2009 zato trebaju ovi Kreteni od političara HRVATA I MUSLIMANA DA OTVORENO KAŽU DA OVAKO UREĐENJE NE MOŽE OVAKO DALJE.
Svaki dan sve jedna te ista izjava..Bilo to od ovog matorca ili Dodika..!! Ne citam vise uopste..smjesno je vise postalo!
Starohane ti se pitaš ko kokoš komšije Muje za Ustavne promjene.
jeb* li ti građanski rat ta usta lojava, g*vno fašističko... \"On je ocijenio da je \"nesrećni i nepotrebni građanski rat stvorio brojne teškoće svim narodima u BiH, a posebno se to odnosi na identitet, mjesto i ulogu srpskog naroda u BiH i RS\".\"
@budala Ako bude rata, što ja svakako ne želim, neće biti započet od strane muslimana, već od takvih kao ti koji mrze sve što nije srpsko (ne pravoslavno već srpsko)! P.S. Samo da znaš, neće ti biti lahko. Ovaj put, ako nam \"dozvole\" stranci, u odbrani ima da te preko Drine liferujem! :-) Zato, bolje nemoj počinjati nešto što je već osuđeno da propadne.
E \"BA\" nisam ti ja srbin :D a i ako bude rata bice ga opet zbog islama, zbog te religije i jeste sva pizdarija ovdje! bila i BICE!
ni rimsko carstvo nije bilo vjecno sako jada. doci ce momenat