Komentari (6)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
G-in Inzko je pravi prijatelj nasoj drzavi i ima jednu pozitivnu perpektivu za buducnost,da pojedini politicari imaju i stoti dio njegove ljubavi i volje za buducnost i prosperitet nase drzave i naroda bolja bi bila situacija. U svakom slucaju da imamo sposobne politicare i birokrate nebi bilo krize ni ekonomskih ni politickih! BiH4EVER!
Incko, skini me s pozicije. Ja sam rudar i nisam dobio platu 8 mjeseci.
tebi je Tadic kucni prijatelj, zovi njega da pomogne ... hehehehe
Netacno. Ovaj covjek predstavlja politiku koja je jasna. Politicka elita BiH-a moze dizati prasinu, najavljivati raspad drzave, dizati nacionalne tenzije u nedogled ali nista se nece promijeniti. EU zeli novi model politicara na sceni koji ce pricati o ekonomiji i kvalitetu zivota. Na kraju ce narod cak i u RS-u skontati da su raspad BiH iluzije i da im se dzepovi polako prazne dok drzave oko BiH ulaze u EU familiju. Kad tad ce nacionalisticki poklici postati klise a ekonomija ce propasti. BiH ce uci u EU samo kao jedna drzava, neovisno o njenom unutrasnjem uredjenju. To takodjer znaci da ce BiH zadnja uci u EU(zajedno s Kosovom). Prvo trebaju Srbija i Hrvatska da postanu punopravne clanice EU-a prije neg se BiH stabilizuje.
Ne benavi
Iskreno, meni je ovog covjeka zao... :o( Covjek ne zna sta da radi, ruke su mu vezane birokratijom EU, pritisce ga nasilnik iz R.S-a, a sam bez podrske ne moze nista napraviti. Zaista se ne bih mijenjao za njegovo radnio mjesto.